„Ние обезглавяваме хора, защото вие рисувате обидни картинки! Виждате ли…

...
„Ние обезглавяваме хора, защото вие рисувате обидни картинки! Виждате ли…
Коментари Харесай

Ислямо-фашизма и двуличието!

„ Ние обезглавяваме хора, тъй като вие рисувате обидни картинки! Виждате ли… ВИЕ сте си отговорни! “

Това звучи като брачен партньор принудител, който пребива жена си, чупи ѝ носа, три ребра, челюстта, вади ѝ рамото, раздробява ѝ скулата и най-после ѝ споделя: „ Виж какво ме накара да направя! Защо не ми подаде бирата, като ти споделих! Ти си си отговорна! “

Този вид експанзия е присъща на „ мъжете “, на които не им доближават сантиметри там долу и хем ги е боязън жена им да не опише на другите, хем са гневни на целия свят, че са ощетени от природата. И я пребиват, с цел да си знае да си мълчи, а и с цел да си изкарат фрустрацията посредством експанзия.

Но, в случай че си мислите, че Франция е безмълвната брачна половинка в тоя сюжет, занапред ще има изненади за вас.

А и нещо на французите, наподобява, взе да им писва.

...

Една от жертвите е обезглавена. Отново.

След УБИЙСТВО С ОБЕЗГЛАВЯВАНЕ, да се опитваш да изкараш някой, на който му били засегнати възприятията, видиш ли, от картинките – ЖЕРТВАТА в случая; и да се опитваш да въртиш и сучеш, единствено и единствено да докажеш, че Западът „ самичък си е отговорен “, тъй като разрешили да рисуват обидни картинки, е ужасна маневра, която ще ви гръмне в лицето доста скоро.

Ясно ми е, че не всички мюсюлмани са такива, несъмнено. Ясно ми е, че измежду мюсюлманите е цялостно с прелестни и положителни хора, самите те потресени от протичащото се. Ясно ми е и, че това държание е напълно и 100% подбудено от политически ползи, завист, слабосилие, мисловна отпадналост и политическо лицемерие.

Именно по тази причина, нещата, които споделям, не се отнасят до мюсюлманите – като цяло – и хората от дадената вяра, религия, етнос и култура; отнасят се САМО до тези, които пазят експанзията, оправдават я, радват ѝ се, упрекват Франция и Запада за протичащото се. Не ви знам малцинство или болшинство в света сте, вие си се знаете обаче кои сте. Да, за вас се отнася това, единствено и само до вас!

На всички ни е ясно, че сте страхливци и по тази причина нападате. Историята познава доста, като вас. Всички те през днешния ден са или хумореска, или противен спомен. Това ще сте и вие напълно скоро. А тези, които ви управляват и ви пращат да го вършиме – знаем, че са просто алчни за власт и пари комплексари, които без животинската си експанзия, са просто жалки сенки, на които никой няма да обърне внимание.

Да си печелиш място в историята, като нападаш дами в черква и убиваш учители, е като да се опиташ да привлечеш вниманието на хората, като се изпърдиш звучно на улицата. А във вашия случай и се на**ахте, вдигнахте си гащите във въздуха и ги размахахте гордо. Е… спечелихте си място в историята. Обърнахме ви внимание. Спете умерено. Така ще ви запомним.

В свързани новини…:

Днес Мюфтийството още веднъж разгласява „ Осъдителна декларация “.

Осъждат списанието „ Шарли ебдо “, назовават го „ сатанинско “ и го упрекват в куп грехове,

тъй като е обидило възприятията на Ердоган, като го нарисувало в подигравка, а и преди този момент разгласило обидни картинки. Аз по този начин разбрах позицията, скърбя.

Преди два дни пуснаха още една такава „ Осъдителна декларация “ против ислямофобията във Франция. И чаааак в края си отделиха едно кратичко, прикрито в дъното на текста известие, че осъждат убийството на учителя и изричат съболезнования на фамилията му. Думата „ обезглавяване “ не участва. А текстът ВЕДНАГА, стремително продължава по този начин: „ […]смятаме, че това ликвидиране не може да бъде вменявано, като виновност на Исляма и мюсюлманите, които нямат отношение към случая “.

Аз персонално не виждам по какъв начин наранените усеща на Ердоган са причина за цяла една независима декларация, а обезглавен човек (заради проявление на картинки) е мотив за незадълбочено споменаване към края на една друга декларация.

И също по този начин аз персонално не считам, че болшинството мюсюлмани са на същото мнение и позиция, само че, за тяхно страдание, те нямат осведомителни канали, уеб сайтове и опция за „ публични позиции “.

Ако някой счита, че наранените усеща от една картинка са равностойни на обезглавен човек, може, съгласно мен, напълно умерено да се ритне откъм гърба, по този начин хубаво и мощно да се ритне откъм гърба, че да излети и да иде на ***** ** *****а.

Erdogan: dans le privé, il est très drôle!

Retrouvez:

Laïcité: zoom sur le CCIF par
Voyage dans la crackosphère parisienne par et Foolz
Reportage à Lunéville et son théâtre par Juin

Disponible demain!
— Charlie Hebdo (@Charlie_Hebdo_)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР