Ние никога не сме делели общините и хората по партийна

...
Ние никога не сме делели общините и хората по партийна
Коментари Харесай

Борисов от Търново към ПП: Ако ДПС не са до нас, ще паднем! Не бъдете лицемери и признайте истината!

Ние в никакъв случай не сме делели общините и хората по партийна принадлежност.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при представянето на претендентите за кметове и общински съветници за област Велико Търново.

 

" Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години, че ще продължи да се строи. Парите ги няма. Похарчиха ги. За Търново - Русе оставихме пари,  във " Вик " бранша - също. И тези пари ги няма. И в този момент вие очаквате оптимизъм. Не мога да бъда оптимист за идващите няколко години. Никога не съм лъгал хората и по тази причина продължаваме да сме първи. Вчера гласоподаваха пътната карта за енергетиката. Но не съм убеден до дъно, че Планът е добър и изкусен. Имаха три години, оставихме им подготвен проект, само че те, с цел да потвърдят, че са по-добри, не го одобриха. Сега, с помощта на нас, се приема, само че не мога да кажа, че е положително. Особено като видях компаниите, които са наредили там ", показа Борисов.

 

Ако Движение за права и свободи не са до нас, ние ще паднем. Спрете да бъдете лицемери и признайте истината! , прикани Политическа партия Борисов.

 

Той акцентира, че няма механизъм, който да направи така наречен " некоалиция “ по-силна. Борисов добави, че министър-председателят Николай Денков, както и всички народни представители, поставят всекидневни старания, с цел да запазят кабинета.

 

" Аз разбирам какъв брой му е мъчно и по тази причина разговорът с всички нас би трябвало да е всекидневен, ежечасен. Ние бяхме почтени, те не бяха /за ПП-ДБ бел. авт./ “, добави Борисов и изясни, че при гласуванията за смяна в Конституцията през вчерашния ден кворумът е станал вероятен с помощта на ГЕРБ.

 

" Вчера през целия ден депутатите ни са дали своят вот с Политическа партия и Демократична България. Щом аз мога да се объркам, какво остава за другите. Кметовете направиха доста. Освен цялата еспертиза, един кмет би трябвало да има и пари. В последно време те работиха с парите, които оставихме ние. От майка ми и баба ми знам, че в мазето би трябвало да има мазнинка. А ми се подиграваха за селската приказка ", сподели от трибуната Бойко Борисов.

 

" Ева хубаво приказва - по какъв начин търпите интернационален път да ви мине през града. Един митинг няма. Заради вашето държание в този момент ще е по-скъпо. Не трябваше това да го търпите. Не съм ви подстрекавал, само че желаех да видя дали я има силата. Тировете минават през центъра. За каква екосистема и опазване на здравето приказват ", сподели още той.

 

" Гледах Тагарев, който обясняваше по какъв начин всичко е направил той. Това ме ядоса и му обясних. Предишното държавно управление скрито даваше оръжие на Украйна през медиатори. Винаги сме били почтени - и когато сме говорили за българо-руската дружба, и за войната. Но сега, в който Путин атакува Украйна и стана аргесор, ние сме на страната на Украйна. Знам, че губим гласоподаватели измежду прорурските хора. Цялата тежест сега е върху Народното събрание. Откъде потегли рухването на ветото - от Народно събрание. Когато имаме искания към министрите - те се основават на това, че ние сме ги назначили и желаеме да работят по-добре. Аз съм сменил несъмнено над 60 министри ", изясни Борисов.

" България наподобява доста по-добре сега за нашите евроатлантически сътрудници, в сравнение с по време на служебните държавни управления. Не инцидентно падна мониторингът. Аз съм бил доста пъти министър председател, само че зад мене са били 100 депутати, Политическа партия - малко. Ако не са до нас (ДПС), ще паднем. Ще заградят трибуната като предходната седмица. Очаквам от вас вие да ме разбирате. В момента хем сме първи, хем виждате - аматьорска работа. В тая Некоалиция, която и ние не харесваме. Ковидът настава, нека да е лек ", сподели Бойко Борисов. И прикани хората да гласоподават. " За да стане мъничко по-добре, ние би трябвало да сме спечелили ", прикани той.

" Ние успяхме да се оправим с всички провокации. Над 40 км инфраструктура във Велико Търново, 1500 индивида имаме нарастване на хората. Много мъчно се работи с това ръководство. Всички компликации ги преодоляхме. Но посредством, че вие бяхте компактно зад нас. Нека не даваме локалната власт на хората, които приказват за съсипия ", сподели при започване на срещата кметът на града и регионален координатор на партията Даниел Панов.

 

Евродепутатът Ева Майдел пожела на претендентите победа на първи тур.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР