Ние независимо избрахме тези предложения и продукти, защото ги обичаме

...
Ние независимо избрахме тези предложения и продукти, защото ги обичаме
Коментари Харесай

Представете си го, The Ultimate Golden Girls Gift Guide

Ние без значение избрахме тези оферти и артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Както споделят в Свети Олаф, Коледа без плодова торта е като деня на Свети Зигмунд без безглавото момче. Не сме изцяло сигурни, само че считаме, че това е като да празнуваш рожден ден или празниците с почитател на Golden Girls и да не им подаряваш неща, включващи най-хубавия момичешки тим от обичаното им шоу.

Без подозрение по отношение на то: Бланш, Роуз, Дороти и София са напълно другарски цели. Няма по-добър метод да отпразнувате и да почетете фенове на шоуто от това да се настаните в комфортно одеяло с лицата им, или да отпиете вино от въодушевени от героите чаши без дръжки, или да запалите молитвена свещ в чест на този умен влъхва, София Петрило (току-що не изгаряйте Shady P...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР