Ние не създаваме напрежение и по никакъв начин не искаме

...
Ние не създаваме напрежение и по никакъв начин не искаме
Коментари Харесай

Борисов: Пилотите като свалят найлона да знаят, че са на нова машина

Ние не сътворяваме напрежение и по никакъв метод не желаеме да го сътворяваме. Това сподели пред публицисти министър-председателят Бойко Борисов, който инспектира новоремонтирания Зимен замък.

" Президентът отиде, участва на волейбола във Варна, аз не отидох на нито една среща. Отиде на гимнастиката, аз не отидох на нито една среща. Какво желаете повече да кажа? Какво сме създали ние против президентската институция? Единствените, които ни атакуват, са те. Аз по никакъв метод в никакъв случай не съм ги нападал. Пак през днешния ден ми задавате този въпрос, с цел да го има него в новините, а не спортната зала, която от 35 години не е пипана и където щяха да потънат 50 млн., а ние я направихме за 5 млн. ", разяснява министър председателят.

За едни борци против корупцията го споделям, разясни Борисов, намеквайки за Българска социалистическа партия и посочи, че въпросните 50 милиона са желани по времето на държавното управление на Орешарски.

До момента за двореца са изразходвани 4 млн. лв., а се планува за още един да се оправи и подготвителната зала. Зимният замък е с нова изолираност за енергийна успеваемост, с 14 вместо с 8 съблекални и нова мантинела. Очаква се да стане хазаин на две международни шампионати и две-три шампионати за Световната купа по фигурно пързаляне и шорттрек. Все още продължава ремонтът на подготвителната зала, който ще коства 1 млн.

Според Борисов България би трябвало да купи нови изтребители.

" Единственото изискване, което желаех да се съблюдава, е да са нови машините. Казал съм на Каракачанов да включи в комисията водачите от Граф Игнатиево, тъй като те ще летят на тези изтребители. И като смъкват найлона да знаят, че са на нова машина. Като виждам, най-хубавите самолети в света вземат участие в търга. И Ф-16, и " Грипен " и " Юрофайтър ", разяснява Борисов.

" Всеки един народ самичък дефинира ориста си. Ние можем единствено да даваме поддръжка за НАТО и Европейски Съюз " - по този начин министър председателят Бойко Борисов разяснява референдумът в Македония.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР