Ние не обичаме нищо повече от препоръка за красота на

...
Ние не обичаме нищо повече от препоръка за красота на
Коментари Харесай

Кимбърли Уолш от Girls Aloud използва този бронзант за £26 „буквално всеки ден“ от 20 години

Ние не обичаме нищо повече от рекомендация за хубост на звезди и Кимбърли Уолш от Girls Aloud преди малко даде най-високата оценка на един артикул за грим всичко. В скорошно изявление за певицата избра Benefit Hoola Matte Bronzer (беше £32,50) като единствения артикул за хубост, в който се кълне.

Кимбърли сподели: „ Единственото нещо, което аз и множеството ми приятелки имаме в чантата си с гримове – и имаме през последните 20 години – е Benefit Hoola “, преди да добави: „ Използвам го безусловно всеки ден от живота ми. ” Тя продължи да се възхищава какъв брой многофункционален е бронзантът, като сподели, че даже да сте изгубили всичко останало в чантата си с гримове, бронзантът на Hoola може да се употребява за гримиране на цялото ви лице, в това число като сенки за очи или пудра за вежди.

Бронзантът Benefit несъмнено се трансформира в нещо като паметна класика през годините и даже тези, които в никакъв случай не са го имали, без подозрение ще си спомнят най-малко един другар, който би се заклел в него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР