„Ние не направихме нищо лошо“: Тръмп се вълнува от „Въпрос на мъдрец“ относно случая Джорджия

...
Бившият президент Доналд Тръмп преследва репортер за въпрос на мъдрец“,
Коментари Харесай

Бившият президент Доналд Тръмп преследва репортер за „въпрос на мъдрец“, след като го попитаха дали ще приеме споразумение за признаване на вината ако се сблъска с обвинения по делото за намеса в изборите в Джорджия срещу него.

Тръмп, в коментар пред репортер в Айова, каза, че никога няма да „сключи сделка за признаване на вината“, тъй като според съобщенията държавните прокурори искат да представят случая пред голямо жури във вторник.

„Ние не сме направили нищо лошо, ние никога не приемаме споразумения за признаване на вина, ние не приемаме споразумения за признаване на вина. Това е въпрос за мъдър човек, вие сте мъдър човек“, каза Тръмп на репортера, докато напускаше международното летище в Де Мойн в събота.

„Ние не приемаме споразумения за признаване на вината, защото не съм направил нищо лошо, това се нарича намеса в изборите. Знаете ли какво е това?“

Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис (Д) разследва бившия президент и неговите съюзници за опити да отменят резултатите от президентските избори през 2020 г. в щата.

Обвинителен акт от голямо жури в Джорджия може да повдигне на Тръмп четвъртото обвинение срещу него през 2023 г.

Правният екип на Тръмп подаде петиция за премахване на разследването в Джорджия, преди Върховният съд на щата да отхвърли усилието миналия месец .

Бившият президент също критикува Уилис в скорошна предизборна реклама, ход, който окръжният прокурор призова персонала си да игнорира миналата седмица.

Тръмп в събота посочи своето пръст на президента Джо Байдън като причина за обвиненията тази година, преди да заяви, че демократът „дори не може да свърже две изречения“.

„Това е Джо Байдън, защото той не може да спечели изборите сам , той не може да спечели изборите въз основа на гласове, така че това, което направиха, е, че накараха главния прокурор да го направи“, заяви Тръмп, който продължи да критикува назначаването на специалния прокурор в разследването на Хънтър Байдън на Министерството на правосъдието.< /p>

Според FiveThirtyEight Тръмп продължава да води с двуцифрено число сред колегите си кандидати от Републиканската партия в националните проучвания на първичните избори на Републиканската партия.

H/T: Mediaite

Свързани...

Засенчен от Доналд Тръмп, Рон ДеСантис имаше труден ден в Айова

Републиканците са ядосани, че получиха специалния адвокат Хънтър Байдън, който поискаха

Прокурорите на Грузия сигнализират, че Голямото жури ще се срещне по Тръмп в началото на следващата седмица

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР