Ние навлизаме в революционна ситуация. Всички чакат нещо друго, различно

...
Ние навлизаме в революционна ситуация. Всички чакат нещо друго, различно
Коментари Харесай

The Washington Post: Руският елит започва да говори за смяна на ръководството

" Ние навлизаме в революционна обстановка. Всички чакат нещо друго, друго от това, което се случва в този момент: друго управление, друга война. Ястребите желаят все по-твърди дейности. " Гълъбите " въобще не желаят война. Назрява времето за промяна на политическата система. Но по какъв начин ще се случи това, не знам ", декларирал пред изданието източник, изискал анонимност.

 

По думите му, високопоставените представители на властта и представителите на бизнес-елита са " опустошени и подтиснати ", чакат утежняване на политическия и икономическия климат.

 

Санкциите все по-силно удрят по съветската стопанска система, към този момент са почнали съкращения в бюджета, още един удар ще стане таванът на цените на съветския петрол. На този декор всяка неприятна вест от фронта се трансформира в нов удар срещу съветската стопанска система.

По думите на други два източника, предходните изказвания, че Русия може да пренасочи комерсиалните потоци от Запад към Китай, Казахстан и Индия " бързо са се изпарили ".

 

Друг от източниците допуска, че на Русия може и да не и доближат ракети за дълга военна акция.

 

" Ясно е, че
Всичко за Вашата сватба
военна или техническа победа са невъзможни. Но и загубата не е допустима. Това се трансформира в шахматна обстановка, когато всяка последваща стъпка е по-лоша, а не е допустимо да не се движиш. Хората виждат, че повече няма бъдеще ", разяснява той.

" Принудителната готовност към този момент нанесе удар по известността на Путин и когато от фронта стартират да се връщат телата на убитите мобилизирани, обстановката ще се утежни. След няколко месеца в Русия ще има доста отрицателна динамичност ", счита и московски предприемач.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg