Ние излъчихме кандидат, който може да носи политическа отговорност.“, това

...
Ние излъчихме кандидат, който може да носи политическа отговорност.“, това
Коментари Харесай

Стоев от ПП: Излъчихме кандидат, който може да носи политическа отговорност

„ Ние излъчихме претендент, който може да носи политическа отговорност. “, това сподели депутатът от „ Продължаваме промяната " Стою Стоев в ефира на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS.„ Зад кандидатурата на проф. Габровски личаха всичките политически проблеми, поради които не желаеме да се обвързваме с ГЕРБ. Поради тази причина не отидохме на договаряния “, добави той.

Депутатът счита, че е проблем дали сега има действително болшинство, което да одобри законопроектите по Плана за възобновяване и резистентност.

Стоев сподели: „ Идеята на договарянията е да рестартираме цялостното мислене в Народното събрание, тъй като от дебелоглав вредим на страната. Отхвърли се законопроект по Плана за възобновяване и резистентност, с което се блокира финансирането на България от дебелоглав. "

Той сподели, че не би трябвало да се мисли за избори, само че такива са действителностите и добави, че е известно, че изборните правила се трансформират при бъдещи избори.

На въпроса от коя политическа партия чакат поддръжка за втория мандат, той сподели: „ Нека забележим по какъв начин ще протекат диалозите, с цел да има вразумяване, да има държавно управление, което да одобри незабавните ограничения. “ По негови думи концепцията на Политическа партия е да се разбере каква са настроенията измежду обединенията в Народното събрание, тъй като „ сигналите са деструктивни “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР