Ние бяхме почнали работа с Лена по този процес… Това казва

...
Ние бяхме почнали работа с Лена по този процес…
Това казва
Коментари Харесай

Unplugged: Още ужасяващи простотии от НС на ПП

Ние бяхме почнали работа с Лена по този процес…

Това споделя претендентът за министър председател на ПП-ДБ Николай Денков по време на петчасовия онлайн Национален съвет на Политическа партия на 21 май, записан и оповестен през днешния ден на конференция от Радостин Василев, лидер на листата на обединението на последните локални избори в Плевен.

Вторият ешалон напълно наш, щото той зависи от премиера…  (КП – за зам.-министрите в кабинета „ Денков “).

Как можем да се измъннем шефовете на службите да не са на Борисов хора. Тук можем да предложим външни консултанти за структуриране на службите … (КП – за службите).

Къде ни е гаранцията, че Бойко няма да хвърли Габриел под рейса като се смени Гешев? – пита новоизбраният ръководител на Правната комисия в 49-ия парламент Стою Стоев.

ГЕРБ не може да хвърли Габриел под рейса – дава отговор Кирил Петков.

…С притискането на Гешев с Наказателно-процесуален кодекс ние действително имахме очакване, той да се задейства – Стою Стоев, началник на Правната комисия в 49-ия парламент.

Единствената причина е Гешев и Бойко да се стрелят е, че преди година и половина записахме в Плана, че би трябвало да има закон за правосъдната власт. (АВ)

Шансът да ни смачкат какъв брой сме некомпетентни идиоти е доста огромен (КП).

На Борисов това му е тесла… (КП).

Ако покажем измежду пръст на ГЕРБ довечера … (АВ).

…Някой сподели, че ще се борим за 3-то място, може би ще се борим за 4-то или 5-то (Денков, в случай че не успее отново да направи кабинет – б.р.)

… Казваме им една майна, теглим им една майна на локалните избори … Аз персонално не е я виждам… (КП за локалните избори).
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР