Ние бележим най-висок риск на тези избори. Те избраха свободата

...
Ние бележим най-висок риск на тези избори. Те избраха свободата
Коментари Харесай

Костадинов: Ако има съюз между ГЕРБ и ПП-ДБ, той ще бъде под опеката на американското посолство

Ние бележим най-голям риск на тези избори. Те избраха свободата на този избор – 170 000 гласа сме получили повече. Това съобщи в студиото на Нова ТВ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Страшно доста българи поправят грешката си от предходни гласувания. Ние отваряме очите на хората, тъй като в този момент статуквото агонизира.(…) Големият проблем е, че голяма част от българите зачертават българската страна, уточни той.

У нас има „ Възраждане “ и всички останали, тъй като единствено ние сме разнообразни от другите партии. Ние сме подготвени да предложим кабинет на „ Възраждане “. (…) На идващите избори, когато станем първа политическа мощ, ще създадем държавно управление. Само подобен кабинет ще подкрепим, уточни политикът.

Ако има съюз сред ГЕРБ и ПП-ДБ, това ще бъде под управлението и опеката на американското посолство, отсече Константинов. И като образец даде визитите на водача на ГЕРБ в американското посолство, който три пъти ходил при американските дипломати.

Според него не можем да разберем от гласувалите, че у нас има консенсус за евроатлантическата посока на развиване на страната. И се аргументира с това, че две трети от нашите сънародници не имат вяра на страната ни и по тази причина е безапелационен, че няма консенсус по този въпрос.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР