Нидерланският гранд Аякс ще бъде съперник на Лудогорец, ако българският

...
Нидерланският гранд Аякс ще бъде съперник на Лудогорец, ако българският
Коментари Харесай

Лудогорец срещу Аякс, ако продължи в Лига Европа

Нидерланският гранд Аякс ще бъде противник на Лудогорец, в случай че българският първенец продължи присъединяване си в Лига Европа. Изтегленият през днешния ден чоп отреди на разградския клуб да пътува до Амстердам, в случай че в профил Астана в третия кръг на Лига Европа.

При триумф над казахстанците, „ орлите “ ще бъдат домакини в първия мач против Аякс (24 август) и ще гостуват в реванша (31 август).

При загуба от Астана Лудогорец ще играе с спечелилия всред латвийския Валмиера или албанския Партизани. Този дуел ще е за влизане в групите на Лигата на конференциите. Разградчани ще бъдат домакини в първия мач.

Лудогорец към този момент е в Астана, където във вторник от 20,00 ч. локално време (17,00 ч. българско) се изправя против локалния тим. „ Орлите “ дойдоха в града в 2 ч. след среднощ през днешния ден, след близо пет часа полет от Истанбул до Астана. Днес  в 19,15 ч. локално време старши треньорът Ивайло Петев ще даде конференция, а формалната подготовка на стадион „ Астана Арена “ стартира в 19,45 ч. В хотела, в който е отседнал българския първенец, непълнолетен почитател на Кирил Десподов изненада любимеца си със особено изработен афиш, включващ рисунка и фотоси на крилото. Местното хлапе е огромен последовател на капитана на „ орлите “ и през днешния ден сбъдна фантазията си да се срещне с него и персонално да му подари колажа. Десподов остана извънредно удовлетворен от подаръка и даде обещание на дребния почитател да му даде фланелката си след мача с Астана.  Междувременно Лудогорец пусна през днешния ден (7 август ) в продажба билетите за реванша от III-ия прелиминарен кръг на Лига Европа сред Лудогорец и Астана (Казахстан). Мачът ще се играе на 17.08 (четвъртък ) от 21.00 ч. на стадион „ Хювефарма Арена “ в Разград.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР