Нидерландският футболист Куинси Промес е подведен под отговорност в Нидерландия

...
Нидерландският футболист Куинси Промес е подведен под отговорност в Нидерландия
Коментари Харесай

Нидерландски футболист е обвинен в трафик на наркотици

Нидерландският футболист Куинси Промес е измамен под отговорност в Нидерландия за хипотетично присъединяване в, оповестиха прокурори. Нападателят на " Спартак " (Москва), който е на 31 години, би трябвало да се яви в съда през идната седмица.

Промес е обвинен, че е взел участие в контрабандата на 1360 кг кокаин в Нидерландия или Белгия в две колета през 2020 година

Нидерландският вестник Het Parool цитира юриста му, че ще разяснява делото по време на проформа чуване, планувано за понеделник. Според осведомителната организация ANP обаче не се чака Промес да участва.

Промес има 50 мача за националния тим на Нидерландия. В кариерата си на клубно равнище той игра за " Твенте ", " Севиля " и " Аякс ", а сега за повторно е част от " Спартак " (Москва).

Към него има и обвиняване за нахлуване в Нидерландия. Той беше задържан по отношение на намушкване с нож през юли 2020 година в нидерландския град Абкуде. Тогава стана ясно, че хипотетичната жертва е братовчед на Промес, а случаят е станал по време на пердах след фамилно празненство. Футболистът отхвърля да е забъркан.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР