Нидерландската столица Амстердам забранява пушенето на марихуана в квартала на

...
Нидерландската столица Амстердам забранява пушенето на марихуана в квартала на
Коментари Харесай

Амстердам, имаме проблем - стягат мерките на червените фенери

Нидерландската столица Амстердам не разрешава пушенето на марихуана в квартала на алените фенери от средата на месец май 2023 година, оповестява Би Би Си. А задачата е да бъдат усъвършенствани изискванията на живот на локалните поданици. Сега те се оплакват, че поради туристите престъпността е висока, има разгулен крясъци, кавги и наркодилъри, които кръстосват улиците...

Градският съвет очевидно е решил да бъде непоколебим, тъй като има и други промени - заведенията за хранене и питейните заведения ще работят до 2 часа сутринта в петък и събота, а нови гости в тях няма да се позволяват след 1 ч.
 
                             

В момента продажбата на алкохол в магазините и кафенетата в квартала на алените фенери е противозаконна след 16 ч. от четвъртък до неделя. Предстои обаче съветът да изиска продавачите изцяло да отстранен алкохола от витрините си или най-малко той да не бъде подложен на видно място. Консумацията на алкохол в множеството публични места в Амстердам е неразрешена.
 
                             

Жриците на любовта също търпят ограничавания, които ще понижат съществено приходите им. Досега те имаха право да работят до 6 ч. сутринта, само че след новите ограничавания, ще би трябвало да пуснат кепенците в 3 ч. сутринта.

                             

Много туристи посещават Амстердам точно поради кафенетата, в които могат да закупят дребни количества хашиш и марихуана. Сега градските управляващи обмислят опцията да лимитират тези продажби и те да бъдат вероятни единствено в интервала сред 16:00 часа следобяд и 1:00 часа след среднощ.

 
                             

Кварталът на алените фенери е едно от емблематичните места в холандската столица. Вечер регионът е цялостен с туристи, които с любознание преглеждат застаналите зад стъклата девойки в нищожно облекло.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР