НФСБ регистрира заедно с БНДС Целокупна България и БДС-Радикали коалиция

...
НФСБ регистрира заедно с БНДС Целокупна България и БДС-Радикали коалиция
Коментари Харесай

Патриотичният фронт се завръща, но в друг формат

НФСБ записва дружно с БНДС " Целокупна България " и БДС-Радикали коалиция " Патриотичен фронт " , с която отиват дружно на изборите през ноември. Това е обединяване, което към този момент има наличие в българската политика и е печелило доверието на българските гласоподаватели.

Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев, Георги Вълчев (Целокупна България) и Цветан Манчев (БДС-Радикали) внесоха през днешния ден в ЦИК документите и подписите на патриотичната коалиция.

Създаваме тази коалиция за тези избори, само че с взор към бъдещето - имаме вяра, че и след 14 ноември желанието за обединяване на патриотичните партии ще продължи ", акцентира Борис Ячев.

По думите на Цветан Манчев претендентите на " Патриотичен фронт " ще бъдат достойните претенденти, тъй като носят у себе си най-важното - любовта към България ".

Припомняме, за изборите на 4 април в началото бе оповестено, че двата съдружни колегата от Оперативна програма - Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, ще се явят дружно в коалиция. Впоследствие обаче и обявиха, че ще се явят на изборите независимо.

След това беше оповестена, като решението за образуването на новото обединяване беше взета след

Заради разцеплението на патриотичните сили нито НФСБ, нито Вътрешна македонска революционна организация съумяха да прескочат 4-процентовата преграда за влизане в 45-ото Народно заседание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР