Нездравословните храни и диети, които правим, увеличават киселинността в нашето

...
Нездравословните храни и диети, които правим, увеличават киселинността в нашето
Коментари Харесай

Алкалната Вода Убива Раковите Клетки, Но До Сега Не Сме И Подозирали, Че Можем Да Си Я Приготвим Лесно У Дома! Ето Как!

Нездравословните храни и диети, които вършим, усилват киселинността в нашето тяло. Основните аргументи за това са алкохолът, кафето, солта, рафинираната захар, мазната храна, неналичието на минерали и витамини.Най-честите признаци на слаба имунна система са коремната болежка, ежедневни главоболия и доста други неприятни здравословни проблеми, написа zdrave.to.

Според доста изследвания раковите кафези могат да оцелеят и да се разпространят в тяло, чиято киселинност е висока. Но те не могат да съществуват за секунда в алкално тяло. pH равнищата могат елементарно да се поддържат с потреблението на алкална вода, тъй като тя може да се отърве от киселината, която остава, без да навреди на здрави кафези Също по този начин ни оказва помощ да поддържаме тялото си хидратирано, което е от изгода за поддържането на вярната функционалност на тялото и здравето ни.

Ето една рецепта, по какъв начин да се подготви алкална вода вкъщи.

Съставки:
1 супена лъжица хималайска сол
1 лимон (нарязан на филийки)
2 литра филтрирана и пречистена вода

Инструкции:
Изсипете 2 литра филтрирана и пречистена вода в огромен и чист буркан. Поставете лимона вътре и прибавете солта. Смесете всичко с огромна лъжица. След като сте се разбъркали добре, затворете буркана и го оставете да престои през нощта при стайна температура. Когато станете, вземете буркана и изпийте 3 чаши от него на празен корем.

Спазвайте тази рутина и от този ден нататък тялото ви постепенно, само че сигурно ще стартира да се алкализира и да се отърве от киселините във вашия организъм. Също по този начин ще ви поддържа хидратирани.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР