Независимостта на Каталуния е едно пълно безумие. Тази независимост може

...
Независимостта на Каталуния е едно пълно безумие. Тази независимост може
Коментари Харесай

Соломон Паси: Независимостта на Каталуния може да признае само Ким Чен Ун

Независимостта на Каталуния е едно цялостно безумство. Тази самостоятелност може да бъде приета единствено от страни като Северна Корея. Ако Каталуния стане самостоятелна, което няма по какъв начин да стане, тя ще изгуби всичко и ще влезе в съветския анклав. Дългата ръка на Владимир Путин се вижда ясно в последните избори за президент в Съединени американски щати, Брекзит, поддръжката на крайнодесните в Германия. Това сподели пред bTV ръководителят на Атлантическия клуб Соломон Паси.

" Аз съм потомък на евреи изгонени от Испания още през 15 век. Никога Каталуния не е била самостоятелна страна. Между Косово, Крим и Каталуния няма нищо общо с изключение на, че и трите стартират с К. Всички приказват за Косово, само че там нещата са доста разнообразни. Там имаше едно етническо пречистване, каквото не имало нито в Крим, нито в Каталуния. Целият референдум в Каталуния е противоконституционен. Там приказваме за едни хора, които очевидно имат фантазия да се видят седнали в Организация на обединените нации и с право на глас, само че това няма по какъв начин да се случи ", предвижда Паси.

" Доналд Тръмп абдикира от своите отговорности. Той беше определен с гласовете на най-големите оръжейни асоциации, които упорстват за свободна продажба на оръжие. Тъжно е, че най-мощната страна в света не си взима поука от множеството сходни произшествия. Ние няма да оправим Съединени американски щати от тук, само че ви предлагам да извършите репортаж по какъв начин се издава позволение за оръжие в България ", предложи той на Антон Хекимян.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР