Независимо от тежката глобална икономическа обстановка, ръководството на Марица (Пловдив)

...
Независимо от тежката глобална икономическа обстановка, ръководството на Марица (Пловдив)
Коментари Харесай

ВК Марица с бижу за младите таланти

Независимо от тежката световна икономическа конюнктура, управлението на Марица (Пловдив) съумя да зарадва състезателките от школата на клуба. Преди няколко дни приключи обновяването на волейболната зала – СУ Васил Левски, където целогодишно упражняват подрастващите.

След клубния рейс и спортния ресторант, в този момент спонсорите съумяха да създадат дома на младите гении комфортен и хубав за тренировки и мачове.

Обновяването на залата мина през цялостен ремонт на покрива, санитарните пространства, съблекални и фитнес. В самата зала бяха инсталирани седалки за аудитория и посетители, а стените на залата бяха украсени с голям брой големи плакати с определени фотоси от най-зрелищните мигове от триумфите на най-малките.

Логата на главните спонсори също намират място по стените на залата, като демонстрират на всички, че те са там и ще продължат да оказват помощ, с цел да я има Марица.

Ръководството на Марица знае, че най-важното в един клуб е школата и тя би трябвало да бъде гледана и обичана, тъй като триумфите на Марица стартират от любовта на децата към спорта.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР