Независимо от нашите религиозни или духовни възгледи, когато преживеем смъртта

...
Независимо от нашите религиозни или духовни възгледи, когато преживеем смъртта
Коментари Харесай

7 признака, че починал човек се опитва да се свърже с вас насън

 сънуване-на-покойник

Независимо от нашите религиозни или духовни възгледи, когато преживеем гибелта на непосредствен човек, ни се коства, че го виждаме на всички места или че идва в съня ни. 

Но може ли умрял човек да приказва с нас насън?

Когато сънуваме, се отключват някои кътчета от подсъзнанието ни, от нашите мемоари и страсти, които остават незабелязани в умишлено положение. 

Сънуването на покойника е естествена част от прекарването на загубата. По този метод си спомняме за индивида и за малко усещаме по-малко болежка от загубата му.

Понякога сънят е единствено сън, който е спомен за отишлия. Но мнозина имат вяра, че умрелите родственици и близки другари се пробват да се свържат с нас насън и да ни предадат някое известие. Ето няколко признака, че покойникът желае да се свърже с вас. 

Събуждате се с възприятието, че някой ви е следил

Много хора усещат, че като че ли околните им ги следят, откакто са напуснали този свят. Когато се разсъните след сън и усещате, че като че ли някой е с вас в стаята, може би покойникът се пробва да ви каже, че ви гледа.

И въпреки възприятието, че сте следени по принцип да провокира паника, в този случай вие усещате сигурност. Всичко това може да бъде симптом, че вашият непосредствен припомня за себе си.

В сънищата ви се появяват ярки мемоари за близкия човек

Понякога когато сме будни, си спомняме за околните ни хора, само че спомените насън са симптом за това, че може би те се пробват да се свържат с вас.

Това изключително касае случаите, когато близкият човек се пробва да ви напомни нещо, за което не сте се сещали, да вземем за пример пропуснат спомен за него.

В този спомен може да се съдържа известие, на което те желаят да обърнете внимание.

Близкият човек не наподобява както нормално

Ако близкият родственик или другар ви се яви насън, само че не наподобява по този начин, както нормално, това може би е симптом, че ви изпраща някакво предизвестие.

Обърнете внимание на знаците, които виждате в съня си. Може би се пробва да ви предизвести за рискова обстановка или идни промени.

Събуждате се с възприятие на умиротворяване

Какво може да бъде по-прекрасно от възприятието на цялостно успокоение и безметежност?

Това не се случва толкоз постоянно и в случай че вашият непосредствен е смутен за здравето или благополучието ви, той се пробва да ви помогне, изпращайки ви здрав и умиротворен сън.

Сънят ви се е сторил доста реален

Сънищата с покойници могат да бъдат ярки и реалистични дотам, че човек усеща като че ли умрелият в действителност е участвал. Насън може да усетите миризма, досег и да чуете починалия.

Също по този начин тези сънища могат да бъдат прочувствено наситени и по този начин мощно да усещате наличието им, че още веднъж може да провокират тягостни прекарвания.

Напълно е евентуално, че отишлият си непосредствен не желае да ви аргументи болежка, а се пробва да бъде до вас.

Любимият човек наподобява по-млад и по-добре, откогато си е отишъл от живота 

Любимите хора постоянно се появяват насън по-здрави и с цялостни сили, в сравнение с са били, когато са напуснали този свят.

Виждате ги в облика, в който предпочитате да ги запомните. По този метод те се пробват да ви уведомят, че не са страдали, когато са умрели и могат да наподобяват по-щастливи за вас.

Покойникът приказва за това, че всичко е наред и че е до вас

Насън покойниците от време на време приказват с нас. Може да чуете гласа им или да почувствате, че все едно приказват. Те знаят чудесно, че се тревожите за тях и се появяват в съня ви, с цел да оповестят, че всичко с тях е наред, където и да се намират.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР