Независимо от колко време сте заедно, романтиката не трябва никога

...
Независимо от колко време сте заедно, романтиката не трябва никога
Коментари Харесай

13 фрази, които всяка жена намира за невероятно романтични

Независимо от какъв брой време сте дружно, романтиката не би трябвало в никакъв случай да се подценява и губи в една връзка. Точно както желаете да се чувстватеценени и мечтани, по този начин и вашият сътрудник желае безусловно същото.

Независимо дали сте женени от години или към момента се наслаждавате на трепетите на новата обич, романтиката постоянно е отговорът.

И както има сантиментални неща, които можете да извършите за колегата си, по този начин има и сантиментални неща, които можете да кажете. Жестовете са извънредно значими, само че за някои хора думите значат доста повече.

Не е нужно да сте Шекспир или да пишете поетични любовни писма, с цел да извършите това. Има някои изречения, които може да ви звучат елементарни или прекомерно ежедневни, само че в действителност зад тях се крие откровена угриженост, любов и наслада.

Ето кои са те!  
 13 изречения, които всяка жена намира за необикновено сантиментални  13 изречения, които всяка жена намира за необикновено сантиментални  13 изречения, които всяка жена намира за необикновено сантиментални  13 изречения, които всяка жена намира за необикновено сантиментални
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР