Независимо от колко време сте заедно, романтиката не трябва никога

...
Независимо от колко време сте заедно, романтиката не трябва никога
Коментари Харесай

13 фрази, които всяка жена намира за невероятно романтични

Независимо от какъв брой време сте дружно, романтиката не би трябвало в никакъв случай да се подценява и губи в една връзка. Точно както желаете да се чувстватеценени и мечтани, по този начин и вашият сътрудник желае безусловно същото.

Независимо дали сте женени от години или към момента се наслаждавате на трепетите на новата обич, романтиката постоянно е отговорът.

И както има неща, които можете да извършите за колегата си, по този начин има и неща, които можете да кажете. Жестовете са извънредно значими, само че за някои хора думите значат доста повече.
свързани новини12444на 24.06.202011802на 08.03.2017
Не е нужно да сте Шекспир или да пишете поетични любовни писма, с цел да извършите това. Има някои изречения, които може да ви звучат елементарни или прекомерно ежедневни, само че в действителност зад тях се крие откровена угриженост, любов и наслада.

Ето кои са те!

„ Оценявам те. “

Тази фраза е доста по-добра от „ Благодаря ти “. Докато „ благодаря “ нормално е за съответна обстановка, „ Оценявам те “ се усеща доста по-лично. Показването на благодарност разрешава на колегата ви да знае, че всичко, което прави за вас, няма да остане неусетно. Понякога всичко, от което се нуждаете, е малко благодарност.

„ Съжалявам. “

Това не значи непрекъснато да се извинявате за каквото и да било. Но в случай че с колегата ви сте се скарали, разменили сте си остри реплики или сте създали нещо, което да го разтрои, извинението може да разсее напрежението и да подсети, че ви е грижа.

„ Ние сме екип. “

Твърде постоянно сътрудниците спорят, че са в противникови тимове. Но в една връзка задачата постоянно би трябвало да бъде проблемите да се вземат решение дружно, с цел да се развиват връзките и хората. И в случай че сте съгласни с това, няма потребност да крещите или да спорите. Напомнете на колегата си, че сте в техния екип – не сте срещу него; вие сте в това дружно.

„ Можеш ли да ми обясниш...? “

Хората приказват за своите проблеми или ползи по метод, който другите хора не могат да схванат. Затова вместо да се преструват, че разбирате нещо, помолете колегата си да ви изясни нещата. Не единствено ще разберете по-добре какво се случва, само че и вашият сътрудник ще оцени, че ви е грижа задоволително за него, с цел да задавате въпроси.

„ Ето чаша вода. “

Изглежда като елементарна фраза, само че желанията зад нея са доста повече. Когато някой планува вашите потребности и се грижи задоволително, с цел да поеме самодейността, резултатът е цялостен куп романтика. Може просто да подадете чаша вода на колегата си, само че също по този начин му давате да разбере, че ви е грижа за това по какъв начин се усеща.

„ Не знам какво да върша. “

Когато спорят, хората нормално се пробват да поправят нещата или да се отдръпнете от обстановката изцяло. Ето за какво е необичайно, че повече хора просто не споделят: „ Не знам какво да върша “. Защото нормално това е по този начин. Ако се окажете в спор, пробвайте се да признаете това на колегата си. Напрежението ще се облекчи и може би ще опитате да намерите решение дружно.

„ Това звучи мъчно. “

Партньорът ви се прибира вкъщи и ви споделя какъв брой гадно шефът им се е отнесъл с него. Какво би трябвало да извършите? Да опитате да кажете на колегата си по какъв начин да промени обстановката? Или да го посъветвате да не го приема във вътрешността? И двата съвета в действителност са безполезни. През множеството време хората просто желаят да бъдат чути. Да покажете на колегата си, че разбирате какъв брой ужасна е обстановката, ще удостовери неговите усеща – от време на време това е всичко, което човек желае.

„ Има ли нещо, което мога да направя за теб? “

Ако желаете да уведомите колегата си, че желаете да помогнете, тази фраза ще направи тъкмо това. Дори евентуално да не знаете какво ще му помогне в този миг. Вместо да се пробвате да гадаете, просто попитайте колегата си дали има нещо, което можете да извършите за него.

„ Ти си моят най-хубав другар. “

Кажете тази фраза единствено в случай че фактически се чувствате по този метод! Често романтиката е фокусирана толкоз доста върху любовния аспект, само че другарството като част от една връзка е също толкоз значимо. С тези думи показвате на индивида до себе си, че държите толкоз доста на него, че го чувствате като най-близкия си човек, на който можете да доверите всичко.

„ Видях това и се сетих за теб. “

Едно е да купите цветя, друго е да сте на открито и да видите нещо, което да ви подсети за вашия обичан човек. Ако това в миналото се случи, извършите фотография или купете това нещо. Вашият сътрудник ще бъде толкоз благополучен, даже в случай че това е най-глупавият подарък или знак, който сте видели. Простата концепция, че сте мислили за него през целия си ден, е нещо отлично, което той би трябвало да се знае.

„ Просто си мисля за теб. “

Дори да не виждате нещо, което да ви припомня за обичания човек, тази фраза е изцяло задоволителна, с цел да го зарадва. Когато и двамата сте заети на работа и сте съсредоточени в отговорностите си, малко увещание, че мислите за колегата си, ще го накара да се почувства специфичен.

„ Ти си интелигентна / остроумна / занимателна / рискована. “

Комплиментите, които не са фокусирани върху физическия тип, са най-запомнящите се. Докато порастват, дамите най-вече чуват мнения за външния си тип. Въпреки че в никакъв случай не е ненужно да ѝ напомняте, че е красива, също по този начин не забравяйте да коментирате другите ѝ качества. Тя ще го оцени, знаейки, че ѝ се възхищавате за доста други качества.

„ Вземи последното парче пица. “

И несъмнено, най-романтична фраза е шерването на последното сочно парче пица. Искаш го. Знаем, че го искаш. Но фактът, че си подготвен да се откажеш от него поради обичаната жена, е висшата жертва. Какво по-романтично от това?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР