Независимо на какво ниво в кариерата си сте, рутината от

...
Независимо на какво ниво в кариерата си сте, рутината от
Коментари Харесай

10-те най-подходящи държави за хора, които искат сами да са си шефове. Сред тях е и България

Независимо на какво равнище в кариерата си сте, рутината от 9 до 5 може да ви доскучае и да се изкушите от концепцията сами да определяте периодите и дилемите си.

Не на всички места обаче хората могат елементарно да стартират активност на свободна процедура или бизнес. Британският уебсайт Expert Market е изготвил изследване за страните, които са най-подходящи за задачата.

Общо 57 страни са съпоставени по разнообразни индикатори, измежду които: цена на живота, равнище на лихви, достъп до финансиране и заеми, скорост на интернета, транспортна инфраструктура, налози и даже цената на чаша кафе.

На едно от водещите места се е наредила и България, като от уеб страницата показват, че главното преимущество на страната ни са сравнителни ниските налози.

Ето и по какъв начин наподобява топ 10 на класацията на най-подходящите страни за хора, които желаят сами да са си шефове:

10. Чехия

9. България

8. Естония

7. Нова Зеландия

6. Испания

5. Англия

4. Обединените арабски емирства

3. Южна Корея

2. Съединени американски щати

1. Хонконг (Хонконг е специфичен административен регион на Китай, само че взе участие в класацията независимо като финансов и стопански център)

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР