Независимо дали сте почитател на часовниците или напоследък у вас

...
Независимо дали сте почитател на часовниците или напоследък у вас
Коментари Харесай

10-те най-добри марки луксозни часовници, които трябва да познавате

Независимо дали сте обожател на часовниците или в последно време у вас е зародил интерес към първокласните часовници, има редица марки, които излъчват жанр, класа и авторитет.

Днес ще се опитаме да ви покажем, че часовниците със международна класа се появяват на всички места и те са доста повече от бижута – те са творби на изкуството, в които да инвестирате.

От незапомнени времена часовниците са заемали място в развиването на актуалната история. Първият човек, който е стъпил на Луната, е носел ръчния си часовник, когато прави „ Една дребна крачка за индивида, един огромен скок за човечеството “.

Първият полет в никакъв случай не би стигнал до небето без хронографа в кабината на машината. През Първата международна война бойците са живели и умирали с часовници в джобовете.

Веднъж изумени от любовта към колекционерството и часовникарството, ще е мъчно да се отдръпнете от този опияняващ свят на изисканост, точно произвеждане и дизайн. Ето нашето обобщение на десетте най-хубави марки за мъжки часовници, за които би трябвало да знаете.

1. Longines

Марката Longines е синоним на грациозност, непокътната във времето традиция и продуктивност. Най-разпознаваема е с присъединяване си в спортни международни шампионати и интернационалните спортни федерации. Със седалище в Saint-Imier, Швейцария, от 1832 година, часовникарският опит на Longines се характеризира със своята грациозност и устойчивост.

2. Patek Philippe

 10-те най-хубави марки първокласни часовници, които би трябвало да познавате

Patek Phillipe е една от най-престижните марки в света. За последния фамилен самостоятелен производител на часовници в Женева се споделя, че основава най-хубавите часовници в света. Изградени към главните полезности на нововъведенията, естетиката и страстите, техните часовници могат да се похвалят със комплицирана механика и обичаен жанр, желан от кралските особи през тяхната 170-годишна история. Patek Phillipe е инвестиция както за вас, по този начин и за бъдещите генерации и ще ви придава извънреден жанр, когато украсява китката ви. Можете да намерите доста разнообразни модели на Patek Philippe онлайн в над 150 страни по света.

3. Audemars Piguet

Тази първокласна марка е родена през 1873 година от двама студенти – по технологии Жул-Луи Одемарс и по стопанска система Едуард-Огюст Пиге, като опит в производството, прецизната работа и качеството. Днес тези полезности към момента са правилни и са част от повода, поради която подписът им Royal Oak или Millenary е толкоз мечтан в продължение на генерации. Когато притежавате Audemars Piguet, можете да бъдете сигурни, че имате моден машинален часовник, изработен с необикновено майсторство и безукорен финиш. Брандът Audemars Piguet е прочут със основаването на първия първокласен състезателен часовник от стомана – Royal Oak, и първия оувърсайз часовник – Royal Oak Offshore.

4. Chopard

 10-те най-хубави марки първокласни часовници, които би трябвало да познавате

Марката Chopard е известна както с първокласните си швейцарски часовници, по този начин и с бижутата си от висок клас. Започвайки живота си като занаятчийски часовникар, Louis-Ulysse Chopard основава часовници, които стават известни със своя новаторски дизайн и художествена стойност. Сред първите му клиенти е бил съветският цар Николай II. С отличителни хронометри, великолепно внимание към детайлите и модерни софтуерни нововъведения, Chopard е една от водещите международни марки първокласни часовници в света през днешния ден.

5. Vacheron Constantin

Датиращ от 1755 година, Vacheron Constantin е един от най-дългогодишните производители на часовници в света. Подобно на доста от своите съперници, марката е учредена в Женева, Швейцария, от Жан-Марк Вашерон. С богатото и непрестанно 260-годишно завещание, и деликатен взор върху обичайния жанр, часовникът на Vacheron Constantin ви предлага страхотна компания. Собственици на техните часовници са били Марлон Брандо, египетския крал Фарук, Наполеон Бонапарт, Хари Труман и папа Пий IX.

6. IWC Schaffhausen

 10-те най-хубави марки първокласни часовници, които би трябвало да познавате

Бостънският часовникар Ариосто Джоунс основава IWC Schaffhausen през 1868 година, обединявайки прогресивните американски индустриални благоприятни условия с уменията, дизайна и технологията на швейцарските часовникари. Тази интернационална спекулация основава часовници с безупречни стандарти за хармония и функционалност. Освен ангажираността си с всичко нагоре, марката има впечатляващи достижения в устойчивото развиване и зеленото производството, щадящо околната среда. Така съумява да построи известност освен като производител на изискани часовници, само че и за бранд с ясна задача.

7. Rolex

Rolex е марка, която не се нуждае от показване, без значение дали сте фен на часовника или елементарен наблюдаващ на известната просвета. Синоним на термина първокласен часовник, Rolex е влиятелна марка, мощно разпознаваема от всички и обожавана поради неостаряващия си дизайн, чувство и качества. Колекцията на Rolex’s Day Date устоя тестването на времето, произвеждайки над 2000 часовника на ден. Марката има цяла история на модели, сбирки и серии, които си заслужава да бъдат прегледани детайлно.

8. Cartier

 10-те най-хубави марки първокласни часовници, които би трябвало да познавате

Cartier е несъмнено една от най-разпознаваемите марки първокласни часовници и бижута в света, само че не поради позиционирането си в известната просвета и медиите, въодушевени от звезди. Роден в средата на 1800 година в Париж, сърцето на света на модата, Едуард VII разказва Картие като „ бижутер на крале и крал на бижутата “. Днес марката се гордее като основател на първокласни съкровища и часовници, с които да се похвалите, в случай че желаете да се отдадете на малко повече чудатост.

9. Breitling

Подобно на Rolex, Breitling е комерсиална марка, която е синоним на пазара на първокласни марки часовници и извънредно мечтана част за сбирката както за фенове на часовници, по този начин и за начинаещите в света на часовниците. И въпреки всичко марката е известна с доста повече от просто безукорен външен тип. Тяхната известност се гради върху високите достижения в издръжливостта и изключителната точност. Вдъхновени от авиацията, за тях се споделя, че са завладели земята, въздуха и морето. Много от часовниците на Breitling включват функционалности и принадлежности, употребявани от водачите. Също по този начин те имат и отлични дайвърски часовници, които са толкоз адаптивни и надеждни, колкото и стилни.

10. Omega

 10-те най-хубави марки първокласни часовници, които би трябвало да познавате

Omega имат звездна известност. От основаването си през 1848 година марката участва в някои от най-въздействащите моменти в света. В продължение на над 170 години техните часовници участват в международната история, украсявайки китките на най-могъщите международни водачи. Omega доближават до дълбините на океана и даже са пътували в космоса. Клиентът на Omega е този, който цени високото качество и изискания дизайн. През 1917 година Кралските военновъздушни сили избират часовници Omega като публични хронометристи за своите бойни единици и са последвани през 1918 година от армията на Съединени американски щати. От Луната до формалния спонсор на олимпийските игри, Omega постоянно е тук.

Изборът на първокласен марков часовник не всеки път е лесна задача, по тази причина ви предлагаме да се доверявате единствено на потвърдени онлайн магазини за маркови часовници с добра комерсиална известност.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР