Независимо дали става дума за чифт огнени ресници, или деликатно

...
Независимо дали става дума за чифт огнени ресници, или деликатно
Коментари Харесай

Бюти тенденциите на 2022: Цветни мигли

Независимо дали става дума за чифт огнени ресници, или внимателно обагрени връхчета, цветните мигли несъмнено ще преживеят същински разцвет през 2022! Всичко стартира в края на предходната година, когато туитът на гримьорката Лорън Браун, показваща лилави мигли вид „ Направи си самичък “, провокира милиони реакции. Ако се замислим, в действителност има логичност цветната декорация да е шлагер, в случай, че към този момент виждаме залеза на дебело завършените вежди.

Цветните мигли оказват помощ за изложение на креативност, характерност и са тайната за изпъкване на очите по метод, който не може да бъде реализиран с черни мигли. Ако желаете да накарате зелените очи да се отличат, то лилавите мигли могат да покачат интензивността. Дамите с кафяви очи пък мога да заложат на зелени или сини нюанси. За спомагателна драма можете да съчетаете с цветна очна линия. Ефектът в действителност е изумителен!

Разбира се, не сме си и помисляли, че всички дами биха приели задушевно новия тренд. Но би трябвало да ви кажем, че даже да не си падате по визията а ла пародия, можете да добавите единствено няколко цветни косъмчета към естествените си мигли.

Все по-популярно става точно прибавянето на цвят към външния ъгъл на окото, вид „ отблясък “. Това, което прави този метод на слагане толкоз занимателен, е, че можете да сменяте цветовете през 2-3 седмици за многообразие.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР