Независимо дали един мъж току-що започва да излиза с жена

...
Независимо дали един мъж току-що започва да излиза с жена
Коментари Харесай

Мъжете споделят: 8 малки неща, които жените правят, а мъжете (тайно) обожават

Независимо дали един мъж преди малко стартира да излиза с жена или е в привързан с нея, има няколко дребни неща, които дамите вършат,понякога напълно неумишлено, а мъжете просто обожават, въпреки, че мъчно биха си признали.

 

И въпреки тези неща да са доста, ето осем, които ни харесват изключително.

 

Полагаш глава върху гърдите ни

Когато лежим на дивана, гледаме телевизия или лежим в леглото след дълъг ден, това е едно от най-приятните чувства, когато дамата поставя глава на гърдите ни. Като мъже се радваме да се усещаме по този начин, като че ли ви пазим и това значи, че тя се усеща в сигурност в нашите ръце.

 

Когато ни изпратите първо известие

Битува предразсъдъкът, че мъжете постоянно би трябвало първи да предизвикват диалог. Понякога обаче той може да не знае дали е прекомерно настойчив или написа прекалено много известия. Мъжете също обичат да изпитват обвързаност и в случай че той в действителност ви харесва, ще мисли за вас. Изпращането на малко известие ще разведри деня му и ще повдигне настроението му.

 

Казваш му, че го цениш

Някои хора са по-привързани от други и в това няма нищо неприятно.  Само не забравяйте, че в случай че мъжът поставя доста старания във връзката ви (както трябва), той в никакъв случай няма да се оплаче, че е чул какъв брой доста го оценявате. Така че – казвайте му го. Ще го разтопите.

 

Игра с косата му, до момента в който кара

„ Не осъзнавах какъв брой ужасно е това, до момента в който приятелката ми не го направи напълно инцидентно един ден. “ – споделя 33-годишният машинен инженер Алексей.  Ако пътувате, просто протегнете ръка и леко погалете тила му за известно време. Гарантирано ще го накарате да се усмихне. (Не го разсейвайте прекалено много – той кара!)

 

Хвалете се с него в обществените мрежи

Някои девойки прекаляват с това, само че в случай че вашият човек направи нещо хубаво за вас, в никакъв случай няма да ви навреди да извършите фотография на спонтанната вечеря, която той направи за вас, когато се прибрахте от работа.

 

Това ще му покаже, че го оценявате и сте подготвени да споделите вашата оценка и обич към него със света.

 

Наистина го слушайте

Жените знаят по-добре от всеки различен, че слушането не е просто пасивна активност. Това е деяние и са нужни старания. Понякога човек има нещо значимо в живота си, работи за реализиране на цел или просто е уплашен от работата.

Когато седнете, поддържайте зрителен контакт и се включете същински в диалог за нещо значимо за него. Това ще му даде да разбере, че ви е грижа.

 

Изпращайте му известия, когато сте на открито с приятелите си

„ Чувал съм истории за мъже, които са безумно ревностни или не „ разрешават “ на приятелката си да излиза с компания, изключително, в случай че там има други мъже. Мисля, че един мъж би трябвало да е задоволително сигурен във връзката си (и да се доверява задоволително на приятелката си), с цел да не се тормози всяка секунда, когато тя е на открито без него. “ – споделя 42-годипният Петър, който след 5-годишна връзка, към този момент е женен за Мария, само че и двамата си резервират правото един път в месеца да излизат „ поотделно “ – всеки с неговите другари.

Ако имате мъж, който е задоволително зрял, с цел да ви каже да се забавлявате, изпращайте му известия понякога през нощта. Това ще го накара да се усмихне и ще му даде да разбере, че мислите за него, когато сте на открито.

 

Показвайте обвързаност

Не е нужно да му се хвърляте на врата обществено, само че дребните неща като да го хванете за ръка, до момента в който ходите, да го гушнете на опашка в хранителния, ще го накарат да се почувства покрай вас и че се гордеете, че сте с него.

Мъжете са релативно лесни за снабдяване на наслаждение. Когато споделяме това, имаме поради тъкмо това. Не са нужни велики сантиментални жестове, с цел да зарадвате мъжа си. Просто пъхнете записка в джоба му, с цел да я откри денем, или го целунете по бузата, до момента в който гледате телевизия.

 

Тези дребни неща ще го накарат (и вас!) да се усмихне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР