Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши призова САЩ,

...
Независимият кандидат за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши призова САЩ,
Коментари Харесай

Независим кандидат за президент на САЩ: Незабавни преговори между Америка, Русия и Украйна!

Независимият претендент за президент на Съединени американски щати Робърт Кенеди-младши прикани Съединени американски щати, Русия и Украйна неотложно да седнат на масата за договаряния.

В обществената мрежа X Кенеди написа, че „ светът е пленник на прокси война с Русия, която може да унищожи планетата, и множеството американци даже не знаят за какво сме забъркани “.

„ Призовавам за същински мирни договаряния в този момент със Съединени американски щати, Русия и Украйна на масата. Путин имаше предпочитание. Ние също би трябвало да имаме предпочитание. Гласувайте за мен през ноември и ще сключим мир. Ако не е прекомерно късно “, написа още той.

 rob_kenedi_mlad.jpg

Независимият претендент за президент на Съединени американски щати няма никакви шансове да завоюва изборите в страната. Битката ще е сред демократа Джо Байдън и републиканеца Доналд Тръмп, който също твърди, че би трябвало да се водят договаряния с съветския агресор.

Позицията на администрацията на Байдън сега е друга: Белият дом ясно е посочвал, че единствено Украйна може да избере по кое време и по какъв начин да договаря с Путин. Руският президент изиска преди дни капитулацията на Украйна, изразяваща се в това страната да се откаже от 1/5 от своите територии, както и от влизане в НАТО.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР