Независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков Мисия Благоевград

...
Независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков Мисия Благоевград
Коментари Харесай

Николай Шушков се ангажира да помогне с узаконяването на къщите и имотите в с. Церово

Независимият претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение се срещна с жителите на село Церово, като им даде обещание, че до 10 дни след вота ще дойде с специалисти от общината и от Министерство на регионалното развитие, с цел да съдейства като кмет за това хората по-лесно да преминат през процедурата на парцелирането и узаконяването на къщите и парцелите си и да получат документи за благосъстоятелност. Шушков е номер 74 в бюлетината.

Церово е наричано Балкона на Благоевград поради красивата панорама, която се разкрива от него към региона.

На срещата стана ясно, че един от главните проблеми на селото е неналичието на сходство сред кадастралния проект и действителната картина, както и че огромна част от жителите нямат законни документи за благосъстоятелност. Проблемът е от години и по думите на Шушков не може да се позволи бурзо и елементарно. Независимият претендент за кмет на Благоевград посочи, че с цел да се реши казусът, би трябвало да се снимат отначало всички здания, дворове, гаражи - всички детайли на инфраструктурата и да се урегулират и улиците. Никой няма да посегне на домовете ви, успокои хората Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение. 



 

Като различен огромен проблем на селото жителите откроиха водоснабдяването и по-конкретно това, че тласкателната помпа непрекъснато аварира. Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение сподели, че е осведомен с проблема. По думите му ВиК към този момент са намерили решение за помпата, но довеждащият тръбопровод би трябвало да се подмени. Той означи двата резервоара, които зареждат селото, са доста дребни и е необходим незабавно нов по-голям контейнер. 

Шушков даде обещание да търси и подпомагане от началника на РУО, с цел да се откри по-оптимален график на учебния рейс, с цел да не чакат децата повече от час преди началото на образователните занимания.

Сред другите задания, с които Шушков ще се заеме като кмет, са ремонт на постройката на читалището и на оградата на селското гробище. По време на срещата жителите на Церово желаеха работа за себе си и фамилиите си. Шушков напомни, че Благоевград е на опашката по приходи в страната. Той се ангажира да притегля бизнес с висока добавена стойност, който да се отрази на стандарта на живот на всички хора в региона.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР