Независимият депутат Николай Радулов заяви, че би гласувал за кабинет,

...
Независимият депутат Николай Радулов заяви, че би гласувал за кабинет,
Коментари Харесай

Николай Радулов: Бих подкрепил правителство без министри на ИТН в него

Независимият народен представител Николай Радулов съобщи, че би дал своя вот за кабинет, който се поддържа от " ИТН ", само че без министри от партията на Слави Трифонов в него. Той посочи, че е черноглед за осъществяването на третия мандат по.

В четвъртък самостоятелните депутати са поканени на съвещания за сформиране на държавно управление от Българска социалистическа партия.

" Никакво присъединяване на Има Такъв Народ във властта , тъй като те потвърдиха, че за тях властта има други цели, а не изчегъртването на ГЕРБ. Разходете се по дребните обитаеми места и ще видите, че в секторите на министерствата, ръководени от Има Такъв Народ, стоят хората на ГЕРБ. Доста съм скептичен за това, че ще има държавно управление. Смятам че вероятността да има кабинет е 15%, да не кажа 10%. Бих приел Министерски съвет с поддръжката на " ИТН ", само че без министри от него, защото те потвърдиха, че техните министри, които оферират, не са от Има Такъв Народ и не са познати на гласоподавателите и имат други цели от прокламираните на изборите . ", сподели Радулов.

Всеки един от самостоятелните депутати ще реши самичък за себе си дали да поддържа държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия , добави Николай Радулов.

Той посочи, че самостоятелните народни представители нямат условия за постов е, а държат на работата по съответни браншове: битка с корупцията, укрепване на службите, които се грижат за националната сигурност, промени в Министерство на вътрешните работи, енергийна самостоятелност. По тези въпроси самостоятелните депутати към този момент са говорили с " Продължаваме промяната " на договарянията за първия мандат.

Предстои множеството народни представители, които се отделиха от " ИТН " да основат гражданско придвижване , което ще сплоти структурите, напускащи партията на Слави Трифонов.

" Тези хора по някакъв метод ни припознаха. Ние нямахме желание да сме политическа партия или придвижване, само че тези хора ни припознаха и не можеше да ги оставим. ", разяснява Радулов.

Лидер на придвижването евентуално ще е Радостин Василев, уточни още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР