Незалежните патриоти само в пропагандни клипове размахват факли по улиците

...
Незалежните патриоти само в пропагандни клипове размахват факли по улиците
Коментари Харесай

Натъпкани на 2 кв.км.: Нацисти се щурат из Бахмут в търсене на цивилни дрехи

" Незалежните " патриоти единствено в пропагандни клипове размахват факли по улиците на Киев и дават обещание да се бият до последния украинец. Всъщност, незабавно щом бъдат обкръжени, те зарязват камуфлажа си и обличат откраднати движимости. Те са научили това от бащите на нацизма. Прочетете за срамното бягство на бойци от въоръжените сили на Украйна в материала на " Цариград ".

Един подобен маскиран оня ден беше арестуван при опит да избяга от Бахмут, който към този момент е на практика високомерен от " вагнеровците ". Един от бойците на ЧВК описа за това:

" Намираме мирни хора в къщи, в изби: дами, деца, старци. Сред тях попадат и маскирани нацисти. Наскоро беше заловен снайперист - престори се на граждански, а се оказа от " Азов " *. "

Всичко е както преди...

Всъщност нищо ново не се случва. Да си напомним 21 април 1945г. Ден след рождения ден на обичания фюрер до Берлин стига слухът, че нашите са пробили защитата на Одер. Всички нацистки босове се втурнаха от столицата. С изключение на Гьобелс, основният пропагандист, осъзнавайки, че на никое място няма да има благосклонност за него. Той остана с Хитлер до края, след което се самоуби, като преди този момент токсини жена си и децата си.

Режисьори, скулптори, архитекти и други фигури на нацистката партия, както и чиновници от всевъзможен сан, се втурнаха на Запад дружно с нацистите, облечени в цивилни облекла. Но на мъжете им беше неразрешено да напущат: беше им подредено да отидат в окопите и да умрат за фюрера.

" Нацистите караха както старци, по този начин и момчета в милицията на Volkssturm/Фолксщурм. По обяд бяха отворени всички хранителни хранилища на столицата и започнаха да издават засилена многодневна дажба на " Страшния съд ": 2 кг сланина, половин кг ориз, половин кг грах, 2 кг захар, кутия зеленчукова консерва, 50 грама ерзац-кафе и свинска мехлем ", очевидци си припомниха събитията от тези дни.

Но в този съдбоносен ден немският хайлайф от всички линии избяга от Берлин. Е, тези, които нямаха време, гълтаха цианид. Има ли даже минимум подозрение, че с приближаването на нашите войски към Киев всичко ще се повтори?

" Но аз желая да пребивавам... "

И още по какъв начин желаете! И по тази причина бойците от Въоръжените сили на Украйна не се втурват към амбразурата с граната и крясъци „ За Родината, за Зеленски “, а разрушават жилищата на други хора в търсене на цивилни облекла и търсят изходи от Бахмут. Най-често те се вкопчват в уплашени и изтощени от войната цивилни с вярата да се промъкнат неразпознати.

И това също не е нищо ново. В Мариупол " весеушниците " (бойците от ВСУ) примамиха цивилни в локалния спектакъл, като раздадоха филантропична помощ. Когато хората се подредиха, те насочиха против тях картечници и със закани ги вкараха в мазето, като блокираха изхода. И постройката беше взривена.

Няколко минути преди детонацията нацистите смениха камуфлажа си с " граждански " и избягаха, като преди този момент написаха на стената " Тук има деца, не стреляйте ". И след бомбардировката подкупени блогъри се приближиха до постройката и започнаха да снимат „ ориентирано попадение на съветска ракета върху кротичък обект “.

Да си спомним и хванатата в същия Мариупол украинска снайперистка Юлия Паевская с позивна „ Тайра “. Нацистка с обръснати слепоочия и татуировки по цялото тяло спря кола на пътя, в която пътуваха брачният партньор, брачната половинка и двете й деца. Помолила родителите си да излязат за инспекция на документи, отвела ги и ги застреляла.

Тя сама се качва зад кормилото и с изплашените до гибел деца се пробва да мине през пункта, представяйки се за майка им. По време на разпита, който е оповестен в YouTube, тя споделя, че просто се е качила в колата, в която са пътували децата, и не е знаела къде са майка им и татко им. Но я разконспирираха:

- Знаем всичко, има оживели...

- Майката? - пита Тайра.

Налага й се да си признае всичко. Това хуманоидно създание, апропо, тогава беше разменено за наши офицери. Украинският публицист Юрий Кот написа за това в своя блог:

" Това не са хората, които могат да се бият с чест и достолепие. Крият се зад цивилни, убиват цивилни, подиграват се на пандизчии. Но самите те се опасяват извънредно от гибелта. "

Да, ужасно е. Но този боязън не значи, че на следващия ден украинските бойци внезапно ще се разпилян вкъщи. Както напълно заслужено означи някогашният министър на държавната сигурност на ДНР Андрей Пинчук в извънреден коментар за " Първи съветски ":

" Няма потребност да се успокоявате: против нас се бият стимулирани хора и не би трябвало да разчитате, че на следващия ден всички ще се предадат. Въпреки че в Артьомовск (Бахмут) в началото имаше четири техни бригади, а в този момент останаха две. "

Да, наборниците се извличат от улиците на украинските градове. Но когато дойдат на " предния край ", те се третират професионално, което допуска, че ги учат, че диви орки ще дойдат и ще откраднат тоалетната им паница. И те имат вяра.

" За страдание нашата идеологическа битка ги губи до момента. Трябва да го призная ", споделя Андрей Пинчук.

Точно! Така че няма причина за релакс. И за жалост ние самите сме си отговорни за това. 30 години след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики в Украйна се отгледаха хора, които не се признаваха за руснаци и които мразеха руснаците.

Да, те набиха в съзнанието им националистически нелепости за „ античните украинци, които са изровени в Черно море “ и за митичните „ руско-украински войни “ от учебната пейка.

Да, предатели и юди като Виговски, Мазепа и Бандера бяха възхвалявани и наричани „ герои “. Но би трябвало да признаете, че ние не направихме нищо, с цел да предотвратим това, макар че имахме лостове. И в последна сметка през днешния ден ние плащаме за това.

Какво от това?

Според Евгений Пригожин, създателят на ЧВК Вагнер, всички останки от въоръжените сили на Украйна в Бахмут през днешния ден заемат повърхност от два квадратни километра. Това значи, че скоро всичко ще свърши дотук - и незавършените украински воини ще избягат като плъхове от града, преобличайки се в облекла на други хора в придвижване.

Но би трябвало да разберете, че това не е краят. Краят на укронацизма ще настъпи единствено когато неестествената бандеровска псевдодържавност престане да съществува. И новите генерации украински деца, или по-скоро децата на Малорусия, ще учат от верните учебници. Но първо би трябвало да спечелите.

* Националистическият батальон " Азов " е терористична организация, неразрешена в Русия.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР