"Незабавно наличен" - този момент при покупката на нов автомобил

...
"Незабавно наличен" - този момент при покупката на нов автомобил
Коментари Харесай

За Eclipse Cross в Германия няма чакане

"Незабавно разполагаем " - този миг при покупката на нов автомобил е все по-рядък, като се има поради възходящите проблеми с доставките в автомобилната промишленост. Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid го споделя за себе си без проблем. Mitsubishi Motors в Германия с горделивост оповестява, че нито един различен plug-in хибриден модел на немския пазар не се е продавал толкоз постоянно, колкото това SUV-купе през последния месец. През април 2022 година бяха направени 2036 нови регистрации за това транспортно средство, вид зареждаем хибрид.

„ Освен това през април Mitsubishi надмина границата от 10 000 продадени бройки от началото на годината – доста по-рано, в сравнение с през 2021 година “ - споделя вносителят от Фридберг в Хесен - „ С растеж от 39,4 % компанията е една от най-успешните марки на немския авто пазар. Почти две трети от регистрациите са за хибридния плъгин Eclipse Cross с над 5000 продадени транспортни средства. Всеки, който поръча нов Eclipse Cross до края на август, ще се възползва от промоционална отстъпка от 2000 евро. Това важи за главната линия съоръжение и може да се комбинира с вероятния електрически бонус от 9000 евро “, споделя вносителят.

В резултат на бонусовия резултат Eclipse Cross Plug-in Hybrid се предлага от 28 990 евро вместо 39 990 евро, като се вземе поради държавният
бонус за нововъведения. Машината предлага, наред с много други неща, 18-инчови алуминиеви джанти, тонирано остъкляване от B-колоната обратно, отопляеми предни седалки, система смарт ключ, двузонов автоматизиран климатик, мултифункционален кожен волан и информационно-развлекателна система,.

Подпомагането на лидера в посока на безопасноста става със системите за спешно прекъсване, предизвестие за овакантяване на лентата и с асистента за дълги светлини, камерата за заден ход и система за предизвестие за конфликт, в това число различаване на пешеходци. И на всичкото от горната страна има 5-годишна гаранция на производителя плюс осемгодишна гаранция за тяговия батерия (до 160 000 километра).

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР