Нейният живот беше следен от целия свят. Надя Сюлеман стана известна

...
Нейният живот беше следен от целия свят.
Надя Сюлеман стана известна
Коментари Харесай

Помните ли жената, която роди 8 деца накуп? Ще ахнете от фигурата й днес:

Нейният живот беше наблюдаван от целия свят.

Надя Сюлеман стана известна през 2009 година Заради лекарска неточност 34-годишната американка роди 8 деца едновременно, макар че по това време към този момент отглеждаше други шестима наследници. Дълги години обществеността и медиите следяха всяка нейна стъпка, до момента в който многодетната майка не реши изцяло да промени живота си.

Както се оказа, лекарят, който направи инвитро процедурата на Сюлеман, първо вградил 6 ембриона в нея, а по-късно още 6. В резултат на това младата майка, която мечтаела единствено за последно, седмо дете, трябвало да ражда 8 бебета едновременно, което било голям потрес за нея.

Въпреки натиска на обществеността и лекарите, тя решила да задържи всички деца и отказала да направи аборт. След раждането Надя се сблъскала с прекалено внимание от страна от всички в Съединени американски щати, които постоянно се оплаквали от нея на обществените органи.

С течение на времето Сюлеман останала и без заплата поради пострадване на гърба, и била принудена да печели пари по всевъзможен метод, тъй като получавала единствено минимални компенсации като многодетна майка.

Така тя попада във филмовата промишленост за възрастни. Надя почнала да се снима в интимни видеоклипове и постоянно се появява в откровени фотосесии. На тази работа тя прекарала няколко години, до момента в който не била съдена по обвинявания в машинация и заграбване на детски надбавки. След това Сюлеман решила изцяло да промени живота си и отказала да се снима гола.

Днес многодетната майка работи като психолог. Тя се занимава интензивно със спорт и следи храненето на всичките си деца, като изцяло премахнала месото и рибата. Сюлеман намира разтуха в религията, а за живота си споделя в обществените мрежи, където получава огромна поддръжка от почитателите.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР