Нейни съграждани от Добрич изпратиха папарашка снимка на блондинката направена

...
Нейни съграждани от Добрич изпратиха папарашка снимка на блондинката направена
Коментари Харесай

Позорно изритана от Веселин Маринов любовница злорадстава след смъртта на най-близките му хора


Нейни съграждани от Добрич изпратиха папарашка фотография на русокоската направена преди дни на която се вижда, че тя безусловно сияе от благополучие. Това се случва в най-тежкия интервал от живота на Веско Маринов. Наскоро в границите на един ден той загуби родния си татко и композитора Тончо Русев, който той определяше за втория си баща. Бившата сервитьорка се разхожда в центъра на Добрич облечена в анти-траурен стайлинг. Синя къса рокля, кафяви сандалки с пухче и голяма усмивка на устата. Видът и е тъкмо като на сервитьорка - вид лека жена тръгнала да прибира бакшиша си. Професия, която тя е работила до скоро. Късата рокля пък разкрива мощния целулит на краката й.

Заради кончината на татко си и на Тончо Русев, Веселин Маринов анулира националното си турне. То трябваше да стартира в средата на предишния месец от Добрич - родния град на Веселина Пеева.

" Откакто се случи нещастието при артиста и се разбра, че концерт в Добрич няма да има, Пеева като че ли преднамерено стартира да се демонстрира из града засмяна ", разкриват наши източници оттова.

Пеева и Маринов прекратиха връзката си при започване на годината. Това стана и поради мощното гледище на родителите на артиста. Майка му Йорданка и живия тогава татко Стефан меко казано по никакъв начин не били очаровани от вероятността Веса да стане публична част от семейство им. Според тях русокоската не била преференциална партия за него. " Сине, да я махаш тая уруспия ", споделила майката на барда.

Тъй като родителите на артиста са много възрастни и нервите им би трябвало да се пазят, Веско реши да не вгорчава последните им години и послуша съвета им. Точно заради тази причина Веселина Пеева ги намразила и в този момент обществено демонстрирала какъв брой е щастлива след нещастието, разясняват съгражданите й. Скандалната връзка нa Beceлин и Beceлинa стартира пpeди повече от 2 години. Тя даже заразя двете си деца поради артиста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР