Невяна Владинова коментира представянето си на лента и бухалки във

...
Невяна Владинова коментира представянето си на лента и бухалки във
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Глупави грешки, но важното е, че съм във форма

Невяна Владинова разяснява представянето си на лента и бухалки във втория ден на Световната купа по художествена гимнастика в София. Родната прелест позволи неточности и на двата уреда, като за осъществяването си на бухалки получи оценка от 17.750 точки, а за това на лента 17.650 точки.
 Невяна Владинова - самостоятелно група C - лента - ден II @@@

" Лентата, макар грешката я изиграх. Глупава неточност. Липса на централизация, само че се веселя, че изиграх съчетанието. За бухалките ме е гняв, можеше без втората, а и без първата неточност. Щях да взема много по-силна оценка, в случай че бях изиграла. Сега може би и за край няма да ми стигне. Няма значение в коя група съм. Не мисля, че нито на мен нито на съдиите оказва въздействие, който каквото изиграе, това получава ", сподели Владинова пред пред NOVA SPORT.
 Невяна Владинова - самостоятелно група C - ден II @@@

" Глупави неточности, значимо е, че съм във форма. Съчетанията ми се харесват, съдиите приказват за мен, чакат ме да ги изиграя. Все отново това ми е първа Световна купа, значимото е по какъв начин ще съм на международното и европейското състезание. Харесвам доста новите си съчетания, играя на драго сърце. Исках доста да изиграя бухалките и мисля по тази причина не ми се получи. Надявам се на лентата да съм на финалите. За бухалките няма късмет. За лентата доста желая да играя и на следващия ден ", добави гимнастичката.
 Невяна Владинова - самостоятелно група C - ден II @@@

В класирането за многобоя поведе Никол Зеликман от Израел със 78.900 точки (20.200 на обръч, 19.850 на топка, 20.700 на бухалки и 18.150 на лента). ФОТОГАЛЕРИЯ на Невяна Владинова на бухалки ТУК!!! ФОТОГАЛЕРИЯ на Владинова на лента ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР