Невяна Владинова и Християна Тодорова взеха участие в онлайн конференция

...
Невяна Владинова и Християна Тодорова взеха участие в онлайн конференция
Коментари Харесай

Владинова и Тодорова участваха в онлайн конференция на ФИГ

Невяна Владинова и Християна Тодорова взеха присъединяване в онлайн конференция на тематика " Намиране на решения за уважителна просвета и безвредна подготвителна среда ", проведена от ФИГ, оповестяват от БФХГ.

В двата дни на конференцията участваха към 800 души, представители на над 40 страни. На две българки беше даден късмет да приказват по три тематики - за доверието като съвместен развой, за оправянето с упоритостите на родителите и за уважението, което управлението засвидетелства към треньорите. Владинова и Тодорова се показаха повече от ослепително. Наред с тях презентации направиха представители на Турция, Бангладеш, Нидерландия, Венецуела, Унгария, Германия, Ирландия, Исландия, Финландия, Швеция, Норвегия и Дания. Само двете българки приказваха по повече от две тематики.

" Щастливи сме, че презентацията на девойките получи доста положителни мнения на интернационално равнище, а сътрудници от разнообразни страни са поискали презентацията ни, с цел да срещнат федерациите си с нея. Благодарим на Невяна и Християна за следващото положително показване на България! ", обявиха от БФХГ.

България отхвърли присъединяване на онлайн шампионата по художествена гимнастика, проведен от Русия, който трябваше да се организира на следващия ден. Причината е четири позитивни теста за COVID-19.

" Българският народен тим няма да вземе присъединяване в онлайн шампионата на Русия. Причината е, че в тима има четири позитивни теста за Ковид-19 ", оповестиха късно нощес от родната централа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР