Неволно отравяне със спирт за горене вкара за кратко шестокласник

...
Неволно отравяне със спирт за горене вкара за кратко шестокласник
Коментари Харесай

Шестокласник прати съученик в болница заради шега

Неволно отравяне със алкохол за горене вкара за малко шестокласник в болница. Инцидентът станал в едно от междучасията след час по физическо. Приятел и съученик на 13-годишно момче сипал малко алкохол на смешка във водата му, преде " Дарик ".

След часа по физическо, детето пило вода, само че не забелязало спомагателния смес. След няколко образователни часа обаче се почувствал зле и погледът му се премрежил, по тази причина и отишъл до учебната сестра.

Директорът на СУ " Сава Доброплодни " Албена Иванова споделя, че с него са били и останалите съученици и приятелят, който му скроил " шегата ". Те разказали истината на сестрата и тя неотложно уведомила директорката и педагогическия съвет.

Заедно с родителите на детето, то било заведено в болничното заведение. Там е било посетено и от родителите на отговорния съученик. След като му е направена промивка, бил оставен два дни за наблюдаване.

Децата още веднъж са на учебно заведение дружно. Директорката Албена Иванова е безапелационна, че не става дума за експанзия. Децата са част от другарска компания и няма спор посред им. Касае се за нелепа смешка, която за благополучие няма съществени последици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР