Невероятно, но факт - след скандалния документален филм Хари и

...
Невероятно, но факт - след скандалния документален филм Хари и
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл и принц Хари искат кралското семейство да им се извини?

Невероятно, само че факт - след скандалния документален филм „ Хари и Меган “ за живота в кралското семейство, Съсекс желаят публично опрощение от Бъкингамския замък. В плана на Netflix те описват за издевателството, който е режисиран от принц Уилям поради възходящата известност на Меган Маркъл.

Почти намерено принц Хари даде да се разбере, че по-големият брат не може да понесе конкуренцията на новопоявилата се херцогиня, по тази причина е дал „ мълчалив сигнал на пресата да нападна Меган, употребявайки расизма и проблемите в връзките с татко ѝ “.
Какво показа Меган Маркъл за началото на „ издевателството “:

" Спомням си, че на закуска в Бъкингамския замък на цялото семейство бяха донесени днешните вестници. А Меган Маркъл блестеше на първите страници, а Елизабет II и Кейт Мидълтън доста паднаха в рейтингите и споменаванията. Срамувах се от славата и известността си, само че това не беше моя виновност. Но точно това внесе дисонанс в връзките ми с Уилям. И той стартира да работи, употребявайки пресата и ПР услугите. "  

Принц  Хари и Меган Маркъл чакат публично опрощение от двореца, както и упорстват за признание на расизма в фамилията. Експертите обаче считат, че желанието за възмездие и опрощение в действителност е сигнал за подготвеност да се продължи войната против принц Уилям и фамилията му.

Очевидно е, че извинението би означавало английското кралско семейство да признае, че е направило тормоз, а това е в радикално несъгласие с позитивния имидж на короната.

Липсата на предпочитание за опрощение ще „ отприщи “ принц Хари и Меган Маркъл, които към този момент са възнамерявали втори сезон на документален план на Netflix с нови скандални детайлности за живота в кралството.

 

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР