Невероятно е. Това е моето първо градско състезание и аз

...
Невероятно е. Това е моето първо градско състезание и аз
Коментари Харесай

Рамон Ценхойзерн изненада фаворитите на градското състезание в Стокхолм

" Невероятно е. Това е моето първо градско съревнование и аз го завоювах ", сподели Ценхойзерн.

Швейцарецът Рамон Ценхойзерн завоюва първа победа в кариерата си в съревнование от Световната купа в алпийските ски. На финала на паралелния слалом на градското съревнование в Стокхолм, Ценхойзерн изненадващо победи любимеца на домакините Андре Мирер.

В първия манш швейцарецът взе задатък от 4 стотни, което в подобен тип надпревари не е разлика. При второто втурване Мирер се опита да натисне, сбърка и беше дисквалифициран. И при тази обстановка Ценхойзерн приключи първи и подивя след финала, невярвайки на успеха си.

 Уенди Холденер завоюва комбинацията в Ленцерхайде
Уенди Холденер завоюва комбинацията в Ленцерхайде

Втора е Марта Басино, а трета Ана Буцик

Водачът в генералното класиране и съвсем сигурен притежател на седма международна купа Марсеш Хиршер отпадна на четвърфинала от швейцареца Лука Ерни. При победа Хиршер щеше да грабне предварително дребната международна купа в дисциплината слалом. Хенрик Кристоферсен за следващ път потвърди, че не може да кара в градски надпревари и беше отстранен от третия в крайното класиране Линус Щрасер (Германия). Михаел Мат (Австрия) загуби дребния край от Щрасер.

В генералното класиране Хиршер има 1294 точки. Втори е Кристоферсен с 1045 точки. Трети е Аксел Лунд Свиндал със 716 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР