Невероятните лечебни свойства в тези два хранителни продукта, които решават

...
Невероятните лечебни свойства в тези два хранителни продукта, които решават
Коментари Харесай

Незаменимо природно лекарство: Смесете зехтин и морска сол и ще се отървете от куп здравословни проблеми

Невероятните лечебни свойства в тези два хранителни продукта, които вземат решение доста здравословни проблеми.
Това необикновено естествено лекарство понижава остеопорозата и по-късно лекуване няма да почувствате болежка в продължение на няколко години.
Това е масажна примес, приготвена от нерафинирано растително масло и сол (можете също да употребявате морска сол).
За лечебната примес се нуждаете от 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици зехтин или слънчогледово олио.
Приготвяне: Смесете солта и маслото в стъклена купа. Затворете и разбъркайте. След няколко дни получената примес е подготвена.

Приложение: Всяка заран би трябвало да нанасяте с деятелен масаж, на гръбначните прешлени и местата, където изпитвате болежка. В началото масажирайте 2-3 минути всеки ден, добавяйки още 2-3 минути, най-после приближавате времето за масаж до 20 минути. След като приключите с масажа, изтрийте врата с влажна и топла забрадка.
Прилагането на този масаж може да докара до леко раздразнение на кожата. Ето за какво, след края на масажа, избършете кожата със суха забрадка и нанесете малко бебешка пудра.
След 10 дни лекуване ще забележите, че кръвообращението ще се усъвършенства и хрущялът и костната тъкан ще бъдат възобновени. След единствено 8-10 лекувания ще забележите радикални промени.
Кръвният поток към гръбначния дирек се възобновява, главоболието изчезва и зрението се усъвършенства. Това се изяснява с филтриране на тялото от отрови и нормализиране на метаболизма.

По време на този развой може да почувствате лека унесеност или световъртеж. Но това е рядко събитие. По предписание лекуването на остеохондрозата по този метод дава отлични резултати без никакви негативни резултати.
Още изгоди от морската сол:
Морска сол при хрема
– При лека хрема. Правете си гореща баня за краката, като добавите във водата шепа сол.
Морска сол при гнойни рани

– При дребни гнойни ранички. В чаша гореща вода разтворете 2 супени лъжици готварска сол и 2 таблетки фурацилин. Разбъркайте добре, натопете бинт от няколко пласта и наложете компреса към раничка за 8 до 12 часа. След 2-3 дни гнойта ще се почисти и раничката ще заздравее.
Морска сол при мощно главоболие и отравяне
– При главоболие. Няколко пъти дневно налагайте на челото си солеви компреси.
– При отравяне. Изпийте 2-3 чаши слабоосолена вода, по-късно бръкнете с пръсти до корена на езика и предизвикайте повръщане. Повторете най-малко 10 пъти. Като слабително изпийте 20 г сернокисели магнезиеви соли, разтворени в 400 г вода.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР