Невероятни документирани космически наблюдения на НЛО …Хората виждат неидентифицирани летящи

...
Невероятни документирани космически наблюдения на НЛО …Хората виждат неидентифицирани летящи
Коментари Харесай

Невероятни документирани космически наблюдения на НЛО

Невероятни документирани галактически наблюдения на НЛО …Хората виждат неидентифицирани летящи обекти в небето от сътворението на цивилизацията. Най-ранните наблюдения са изобразявани в пещерни рисунки или упоменати в истории и песни на доста разнообразни култури.Но някои от най-загадъчните наблюдения и срещи с НЛО са се случили в Космоса, и са претърпени от астронавти.По-долу Ви представяме някои от най-зашеметяващите галактически наблюдения на НЛО.Музика, чута от Тъмната страна на ЛунатаЕдин от най-противоречивите произшествия от първите дни на устрема на Америка да кацне на Луната се случва по време на задачата Аполо 10. Когато се намират към Тъмната страна на Луната, астронавтите Джон Йънг и Юджийн Сърнън стартират да чуват музика, която идва от спътника.
Двамата астронавти са комплицирани по какъв начин ще одобри НАСА тази информация. Разговорът сред астронавтите за това, което чуват, е скриван повече от 40 години.По време на диалога те се питат дали чуват музика, по какъв начин звучи и от кое място идва.Гледайте видеото.
Астронавтите не поддържат радиовръзка със Земята, само че чуват странна музика, която като че ли идва от Тъмната страна на Луната. Музиката е злокобна, меко казано.Астронавтите не знаят какво да мислят. Дали музиката се излъчва от извънземни същества, дали е натурален тон на Вселената или полудяват?Сърнън споделя, че са сметнали, че са радиосмущения и вземат решение да не загатват за случилото се пред другите астронавти.Сега, механик от НАСА декларира, че по този начин наречената „ музика “ е породена от радиостанциите в командния модул и лунния модул, които се свързват между тях. Но астронавтът Алфред Уордън счита, че има освен това от това.40-годишната тайнственост на музиката от Тъмната страна на Луната остава …Странните „ облаци “Американците не са единствените, които виждат странни събития в небето.

 1 - Невероятни документирани галактически наблюдения на НЛО (видео)
Статия, оповестена през 1992 година във вестник „ Спектра “, споделя за случай случил се на 25 август 1978 година, при който няколко космонавти оповестяват, че са видели хипнотизиращи преливащи се облаци, които наподобяват на крила на лебед. Те са сини, перлено-бели, лилави, виолетови, червеникави, лилави и зелени.Наречени Магически театър, те са видени още веднъж през 1985 година Остават неидентифицирани и необяснени.Четете още: Не единствено Американските астронавти виждат НЛО!Бляскава неидентифицирана сфераКосмонавтите Генадий Стрекалов и Генадий Манаков описват, че през 1990 година, до момента в който са на път за галактическата станция MIR виждат красива, съвършено завършена сфера. Тя е забележима в продължение на 10 секунди, трансформира цвета си, след което изчезва.

 2 - Невероятни документирани галактически наблюдения на НЛО (видео)
Поради блясъка и светлината, която излъчва обектът, Стрекалов го съпоставя с играчка за елха.След като Стрекалов оповестява за случая на Центъра за ръководство на задачата, му споделят, че „ това не може да бъде “. Астронавтът се пробва да опише видяното от научна позиция, с цел да не се съсредоточва върху обстоятелството, че е видял НЛО.АнгелитеПрез 1984 година, шест космонавта от руската орбитална станция Салют-7 виждат по какъв начин внезапно се появява огромен газов облак с оранжев цвят.Салют-7 влиза в облака, а космонавтите са заслепени и не могат да поддържат връзка.Гледайте видеото.
Няколко секунди по-късно зрението им се възстановява и те виждат в облака 7 ангели с огромни крила и ослепителни ореоли, летящи близо до галактическата им станция.Когато облакът и ангелите изчезват 10 минути по-късно, космонавтите споделят, че усещат опустошителна загуба. Направени са им голям брой проби, които демонстрират, че екипажът е здрав и не е халюцинирал.Космическият шепотБивш космонавт споделя, че е чул „ галактически шепот “, до момента в който е на борда на руски галактически транспортен съд. Той споделя, че внезапно е почувствал нечие наличие.Тогава чува някой да прошепва:„ Пристигнахте тук прекомерно рано и го вършиме по неверен метод. Повярвайте ми, тъй като аз съм вашият предшественик по майчина линия. Помниш ли, когато беше дете тя ти описа за твоя прародител, който е основал фабриката в Урал?Сони, не трябва да си тук. Трябва да се върнеш на Земята, с цел да не нарушаваш законите на Създателя … Сони, би трябвало да се върнеш, да се върнеш, да се върнеш… “Марсианските мисииМарс е предизвикателство. Много от ранните орбитални кораби, изпратени до Червената планета, просто изчезват. Загубата на съветската сонда Фобос-2 Марс през 1989 година е най-странна.

 3 - Невероятни документирани галактически наблюдения на НЛО (видео)
Около сондата се появява тайнствен объл обект. Никой не може да разбере какъв е той.2 дни по-късно сондата се изключва. Мнозина имат вяра, че някаква мощ се пробва да държи човечеството надалеч от Марс …Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР