Невероятна изненада на литературния фронт. Родна силиконова красавица, не само

...
Невероятна изненада на литературния фронт. Родна силиконова красавица, не само
Коментари Харесай

Изненада! Плеймейтка пише и чете разкази

Невероятна изненада на литературния фронт. Родна силиконова хубавица, освен има интерес към литературата и обича да чете, само че също по този начин умее и да написа, научи HotArena.

Анна-Мария Чернева разрушава мита, че плеймейтките са единствено силикон и букли, и потвърждава, че имат и гений. При това книжовен.

Звездата от „ София денонощно ” има голям гений като публицист. „ В детска възраст пишех доста ”, признава младото дарование пред „ България през днешния ден ”.

„ Дори измислих детска книжка—Гери и животните. Имах концепция да я издавам. Беше илюстрирана с картинки и доста забавна приказка за децата. Печелила съм разнообразни състезания за разкази, много ми се отдаваше. В учебно заведение постоянно взимах премия.

Написала съм много забавни приказки и разкази ”, споделя още победителката от миналогодишния конкурс „ Мис Силикон ”.

Изкусителната Зори също се оказа с книжовен гений. Дипломираната логопедка призна, че едно време е пишела постоянно.


„ Така изливах възприятията си ”, признава още тя.

Плеймейтката е запалена по четенето, макар че няма доста свободно време. „ В последно време чета повече книги за духовно рационализиране, езотерика. Наскоро четох „ Където пеят раците ”, а обичани са ми романите на Елиф Шафак ”, споделя още Зори.

И двете плеймейтки ще изкарат цяло лято на морето, където ще четат и купонясват. А в това време към този момент текат кастингите за нова наследница на Николета Лозанова.
Тази година наградния фонд е 50 000 лв. и се оказва един от най-големите давани в миналото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР