Невероятна драма беляза мача между Беневенто и Сасуоло от 13-ия

...
Невероятна драма беляза мача между Беневенто и Сасуоло от 13-ия
Коментари Харесай

Беневенто остана без точка след голяма драма

Невероятна драма беляза мача сред Беневенто и Сасуоло от 13-ия кръг на италианската Серия “А”. Новаците от Беневенто бяха на секунди от първата си точка от началото на шампионата, само че получиха гол в четвъртата минута на добавеното време и позволиха 13-а поредна загуба, като остават без извоювана точка на дъното на подреждането. Гостите от Сасуоло завоюваха с 2:1 и заемат 16-о място в класирането с 11 точки.

Двата тима не си означиха голове през първото полувреме, а в 57-ата минута Алесандро Матри изведе Сасуоло напред след нелепа неточност на вратаря на Беневенто Алберто Бриньоли. Играч на домакините върна топката към стража, а той без да желае я подаде на Симоне Мисироли, който незабавно асистира на намиращия се в отлична позиция в наказателното поле Матри, който я насочи в мрежата.

В 65-ата минута Самуел Арментерос съумя да играе с топката след удар на различен футболист на Беневенто и изравни резултата, само че единствено 2 минути по-късно домакините останаха с 10 души нат ерена след втори жълт, надлежно червен картон на Гаетано Летиция. Въпреки това, дуелът вървеше към тъждество, когато в добавеното време гостите получиха право да изпълнят дузпа. Тя бе отсъдена за игра с ръка на Андреа Коста, само че Доменико Берарди пропусна от бялата точка, уцелвайки греда.

Това обаче не бе всичко и в 94-ата минута Федерико Пелузо разруши сърцата на почитателите и играчите на Беневенто с надвит гол за Сасуоло. Пелузо изпрати топката във вратата на домакините с глава след центриране от ъглов удар.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 13 кръг, неделя 19 ноември  Беневенто 1:2краен резулат  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР