Невена Николова гостува на Мариян Станков Мон-дьо, пред когото за

...
Невена Николова гостува на Мариян Станков Мон-дьо, пред когото за
Коментари Харесай

Българската гордост в световната мода: дизайнерът Невена Николова пред Мон-дьо

Невена Николова гостува на Мариян Станков Мон-дьо , пред който за първи път топ дизайнерът отвори вратата към персоналния си свят, предават от.

Невена е родом от Пазарджик, където се ражда на 25 януари 1974 година Основава стилната си къща „ Невена” през 2001 година , като основаните от нея модели обличат български изпълнителки, а лице на марката става Мария Илиева.

Базирайки безнеса си в Лондон, Невена съумява да бъде оценена на международно равнище. Дрехите ѝ висша мода са включвани в селекции и фотосесия на издания като Vogue, Tatler и Daily Telegraph . Сред известните персони, обличали облекла с марка Nevena Couture, са Елизабет Хърли, Никол Шерцингер, Тамара Екълстоун, водещата на MTV Лора Уитмор и Деси Радева - брачната половинка на президента Румен Радев, при срещата на двойката с йорданската кралица Рания и аудиенцията с английската Елизабет Втора.

Припомнете си тук ►

„ Моите рокли са видени на основни места и върху хора, които стоят до кралицата”, показа самата Невена за

Моделиерът дефинира себе си като актьор, посланик и психолог. „ Моята майка игра основна роля в живота ми. Тя беше фигура за подражателство. На 18 отпътувах за Берлин, след това бях в Скандинавия. След това се върнах в България” , описа Невена в ефира на.

За силата на модата в света тя разяснява: „ Днес има от всичко по доста. Отдавна е доближат прага на естественото търсене. Опитвам се да обясня какъв брой страшна може да бъде потреблението в модата. Всичко сме видели като артикули “ , сподели още Николова.

По думите ѝ модата е нечовечен и кървясъл бизнес . „ Ако бях хитра, щях доста рано в креативното ми развиване да обърна сбирките си в масови”, призна още тя.

Относно любовния си живот Невена показа следното: „ Има динамичен живот, в който е имало място за избрани хора. Пускала съм ги да вървят по пътя си, тъй като аз съм го желала. Надявам се да срещна човек, който да дава отговор на моя комплект от морални стойности”, сподели още топ дизайнерът.

Вижте цялото изявление с Мон-дьо във видеото горе.

Заглавна фотография: John Swannell
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР