Неваксинираните германци ще трябва да предявяват като доказателство отрицателни по-често,

...
Неваксинираните германци ще трябва да предявяват като доказателство отрицателни по-често,
Коментари Харесай

Германия ще тества по-често неваксинираните

Неваксинираните германци ще би трябвало да предявяват като доказателство негативни по-често, в сравнение с до момента. Това бе решено през днешния ден на среща на федералния канцлер Ангела Меркел с министър председателите на 16-те немски провинции, съобщи ДПА.

В близко бъдеще на хората, които не са имунизирани или не са построили натурален имунитет след прекаран COVID-19, ще се постанова да показват документ с отрицателен тест, с цел да влизат в ресторант, фризьорски салон или зала за фитнес да вземем за пример. Същото ще важи и за посетителите в лечебни заведения, обществени и старешки домове, предава.
 В Германия изхвърлят от ден на ден неизползвани ваксини В Германия изхвърлят от ден на ден неизползвани ваксини
Тъй като търсенето на ваксини понижава и срокът на валидност е стеснен, от ден на ден немски провинции изхвърлят ваксини, оповестява Дойч...

Ограничителните ограничения, които евентуално ще влязат в действие още този месец, целят да стимулират повече хора да се имунизират. Неваксинираните ще бъдат подлагани по-често на проби, сподели Меркел. А поради по-заразния Делта вид ще останат наложителни за всички защитните маски и обществената отдалеченост в магазините, публичния превоз и другаде, добави тя. Премиерите на провинциите се споразумяха, че с изключение на условието за негативни проби, преболедуване или цялостна имунизация спортните надпревари с повече от 5000 фенове ще може да се организират на игрища, запълнени на половината от потенциала си, най-вече с до 25 000 души.

Берлинският институт " Роберт Кох " заяви през днешния ден, че за предходното денонощие в Германия са били регистрирани 2480 нови случая с ковид. Освен това от 11 октомври държавното управление последователно ще спре безплатните проби, както е в този момент. Това ще принуди неимунизираните да си заплащат проучването, в случай че желаят да вземат участие в обществения живот. Това няма да важи за хората, които не трябва да се имунизират по медицински аргументи.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР