Неувяхващата Радина Червенова ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията

...
Неувяхващата Радина Червенова ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията
Коментари Харесай

Пак ще гледаме Радина Червенова

Неувяхващата Радина Червенова ще има свое авторско предаване за взаимоотношенията сред хората, което ще прилича рубриката, която водеше и в " Преди обед ", само че ще визира и други женски тематики. Все още не е ясно по кое време ще се появи в ефир, само че феновете я чакат с неспокойствие. Мнозина са уверени, че предаването й ще реализира триумф поради насъбрания от нея опит до момента.

Паралелно с тв измененията, водещата би трябвало да издаде напълно скоро и първата си книга " Сън ", която към този момент е почнала да написа. Вярва обаче, че няма инцидентни неща, тъй като сънувала доста ослепителен и дълъг сън. Събудила се и решила да запише главните моменти. След време, една вечер, почнала да написа и не усетила по кое време е станало 8 сутринта. Това се случва след напускането й от БНТ, където минава цялата й кариера.

Родената през 1958 година тв звезда е приключила УНСС със компетентност " Икономика ". Постъпва в Българската национална телевизия през 1984-а като говорителка. После става кореспондент в младежкото предаване " Час по всичко ". В интервала 1994- 1999 е водеща в " Ефир 2 ". След това става водеща на новинарската емисия " По света и у нас " в Българска национална телевизия. Пренебрегвайки впечатляващата й биография, от малкия екран бяха склонни да я зачеркнат.

Зад някои от дейностите на младоците в сектора прозира и реваншизъм - тя е брачна половинка на някогашния началник на Българска национална телевизия Константин Каменаров. В последните години мълвата неведнъж ги разделяше и събираше, даже и разведе звездната двойка. Но новинарката отхвърли слуховете.

" Заедно сме с Константин повече 30 години, не сме разведени. Не чета какво се написа нито за мен, нито за другите хора. Интересуват ме новините и нещата, които имат смисъл. Това е, да го назовем по този начин - хигиена на живот “, изясни Червенова.

Твърде е евентуално въпреки всичко двойката да е имала проблеми, които Радина и Константин към този момент са изгладили. Каквото и да се е случило сред тях, важното е, че са намерили още веднъж път един към различен, пише  " Минаха години ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР