Неустоима промоция до края на месец ноември предлага neosat, един

...
Неустоима промоция до края на месец ноември предлага neosat, един
Коментари Харесай

neosat с ноемврийска промоция за доставка на сателитна телевизия с най-високо качество |

Неустоима промоция до края на месец ноември предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна телевизия в България.

Горещите оферти са за три пакета - Класик Хит, Класик Нео Хит и Премиум Хит и започват от едвам 10,99 лева на месец с включен правоприемник. Всички, които се запишат за промоцията до 30.11.2020 година ще имат опцията да се възползват от извънредно положителните условия, като промоцията важи за интервал от шест месеца.

Пакет Класик Хит е на стойност 10,99 лева./месец и включва над 100 тв канала (40+ HD) от пакет Класик (на постоянна цена от 14,99 лв), както и 1 бр. правоприемник възложен за периода на промоцията, без в допълнение възнаграждение.

Пакетът Класик Нео Хит е на стойност 14,99 лева вместо от 18,59 лева./месец и включва каналите от Класик с опция за избор на спомагателни тематични добавки. Към този вид също се дава 1 бр. правоприемник за 6-те месеца, които обгръща промоцията, без в допълнение възнаграждение.

За най-запалените телевизионни фенове също е помислено и те могат да си подарят Премиум Хит на изкушаващата цена от 20,99 лева./месец вместо общоприетата 25,99 лева за Премиум пакета. Това предложение включва сбирка от над 200 тв канала (100+ HD) с друго осведомително и тематично наличие и 1 бр. правоприемник за целия интервал на промоцията, без в допълнение възнаграждение.

Промоционалната акция е ориентирана към сегашни и бъдещи консуматори, които имат имат цялостната независимост сами да избират за какъв период да заплащат услугата, като минималният интервал е един месец.

„ Щастливи сме, че можем да предложим услуга с такова високо качество на българския пазар на налична цена. За нас е извънредно значимо всеки консуматор да има свободата да избира по кое време и какви телевизионни пакети да включи към услугата и да е спокоен, че няма скрити условия. “, показа Максим Заяков, изпълнителен шеф на neosat.

За neosat:

neosat е единственият напълно български снабдител на телевизия, който употребява българско съоръжение, запаси и ноу-хау. Доставчикът предлага телевизия от ново потомство с високо качество, на всички места и когато и да е, а услугата е основана на спътника България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията натъртва на еластичен модел на даване на услуга с опция за цялостно персонализиране във връзка с период за прилагане и настройване на пакета услуги.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР