Неуспешната кандидат-президентка и чалга дива от зората на 90-те години

...
Неуспешната кандидат-президентка и чалга дива от зората на 90-те години
Коментари Харесай

Луна поиска стола на Петков: Ще те сменя, Кириле!

Неуспешната кандидат-президентка и чалга дива от зората на 90-те години Луна се прицели и в поста на Кирил Петков. Изпълнителката на „ Бягайте крачета “ скочи на премиера за позицията на страната ни за НАТО и се закани: „ Ще те сменя, Кириле! “.

За естрада тя употребява обществените мрежи. В Инстаграм русокоската го прикани да си върви и го упрекна в чуждопоклонничество. Като причина тя посочи думите на Петков, изречени пред американския министър на защитата Лойд Остин, който беше на посещаване у нас в събота, че „ Ние сме НАТО “.

„ Не, Кириле, ние не сме НАТО! Ние сме България! Набий си го в главата! От 1300 години сме България! И, в случай че даже, тази елементарна истина не можеш да я проумееш, просто не заслужаваш да си министър председател на тази антична и със славна история България! “, разгневи се певицата.

Устата изпълнителка с упоритости за политическа кариера се възмути и от скока на цените, написа Телеграф. Отново в обществените мрежи, посредством колаж на президента Румен Радев, премиера Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, упрекна властта в разграбване на парите на народа.

„ Смъквайте цените, комунисти “, отсече Луна
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР