Неудобните артефакти: маската на бог Виракоча, изработена от иридий …Наскоро

...
Неудобните артефакти: маската на бог Виракоча, изработена от иридий …Наскоро
Коментари Харесай

Неудобните артефакти: маската на бог Виракоча, изработена от иридий

Неудобните артефакти: маската на господ Виракоча, направена от иридий …Наскоро по света се популяризира сензационната вест, че край крайбрежията на Флорида са открити мистериозни артефакти.Древността им е явна, само че произходът им е незнаен. Общо седем предмета попадат в ръцете на учените. Всички те са основани от материал, който на практика не се среща на Земята – иридий.Факт е, че иридият се намира в огромни количества в падналите астероиди. Очевидно античните хора са получили най-скъпоценния камък от „ знака от небето “ и са почнали да основават паметни предмети от него.

 Иридий
ИридийАнализът на артефактите демонстрира, че са на най-малко 12 хиляди години. Като се има поради, че иридият е незапалим и корав материал, си коства да се преразгледа равнището на развиване на металургията измежду античните инки.
Предполага се, че откритите артефакти принадлежат на тях. Няма подозрение, че античните майстори са съумели да основат тези шедьоври преди 12 хиляди години. Дали античните цивилизации са имали трансцендентални познания в тези области, които към момента не са известни на актуалното човечество …?От откритието максимален интерес съставлява маската на господ Виракоча. Дебелината й е единствено 1,7 мм. В същото време върху нея има рисунка на велико провидение и разнообразни религиозни знаци.

 Изящната работа на антични майстори
Изящната работа на антични майсториИзвестно е, че преди идването на завоевателите, цивилизацията на инките е претърпяла своя подем. През 1200-1500 година сл. Хр., инките са можели ловко да работят единствено със злато, сребро и други нискотопими метали.Четете още: Неудобните артефакти: изчезналият чеп от Аюд, РумънияТехните металургични пещи произвеждали температури малко над 1300 градуса. За да се стопи иридий, температурата би трябвало да е доста покрай 2500 градуса.

 Артефакт на към 12 хиляди години
Артефакт на към 12 хиляди годиниОбразът на господ Виракоча разрешава тъкмо да се дефинира произхода – основан е от инките преди дванадесет хилядолетия. Но актуалната история показва, че империята на инките е една от най-младите цивилизации.Оказва се, че историците съзнателно крият истината за античните инки или знаят доста малко за тяхната същинска просвета.Англосаксонците унищожават великата история на индианците и се внушава, че Америка е издигната върху териториите, заети от необразовани номадски племена.Знанията са подложени на „ чистка “ … и на формалната история не може да се има вяра, само че артефактите оказват помощ да се разкрие неразрешената истина.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.https://www.facebook.com/hiddentruth.sitehttps://www.facebook.com/groups/623212178054534
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР