Неудобните артефакти: древни наноструктури, намерени в Уралските планини …Неудобен артефакт

...
Неудобните артефакти: древни наноструктури, намерени в Уралските планини …Неудобен артефакт
Коментари Харесай

Неудобните артефакти: древни наноструктури, намерени в Уралските планини

Неудобните артефакти: антични наноструктури, открити в Уралските планини …Неудобен артефакт нормално е праисторически обект, открит в необикновен или неосъществим подтекст. Описват се като обекти, основани с технология, прекомерно напреднала за равнището на цивилизация, присъща за епохата, към която са датирани.Мнозина преглеждат неуместните артефакти като доказателство, че главната просвета пропуща значими области на знанието, съзнателно или по незнание.През 1991 година откриватели, извършващи геоложки изследвания на няколко съветски речни бряга, откриват стотици дребни артефакти във формата на намотки, някои от които са едвам 1/10000 от инча.

 Увеличено изображение на една от нанонамотките, открити в Уралските планини
Увеличено изображение на една от нанонамотките, открити в Уралските планиниИзследователите откриват тези наноструктури на дълбочина сред 3 и 12 метра. Най-големите от тях са с дължина 3 сантиметра, а най-малките – с дължина единствено 2,5 микрона. За съпоставяне, междинната нишка на косата е необятна към 100 микрона.По-големите намотки са направени от мед, до момента в който по-малките са направени от волфрам или молибден.
Формата им допуска, че не са естествено срещащи се железни фрагменти, а в действителност наподобяват на модерни нанотехнологични съставни елементи.Четете още: Абу Гуроб – построен с технология, на която бихме се възхищавали даже днесТези антични наноструктури провокират развълнуван спор, който продължава и до през днешния ден. Мистериозните микроскопични структури са датирани на към 300 000 години. По това време Земята била ли е дом на софтуерно напреднало общество или тези артефакти са доказателство за наличие на същества не от нашата планета?

 2 2 - Неудобните артефакти: антични наноструктури, открити в Уралските планини
Сегашното общество развива нанотехнологиите едвам неотдавна, заради многочислени и добре известни ограничавания. Основната просвета не приема развиване на софтуерно равнище преди 300 хилядолетия, с изключение на потреблението на огън от хората, обитавали тогава Земята.Учените не са в положение да дефинират кой или какво е произвело тези съответни структури, само че едно е несъмнено: те не са естествени, защото нито един прочут развой не е в положение да създаде такива детайли.Въпреки, че някои настояват, че тези дребни структури са парчета, оставени от изпитателни ракети, изстрелвани от близкия космодрум Плесецк, отчет на Московския институт дефинира, че те са прекомерно остарели, с цел да произлизат от актуалното произвеждане.През 1996 година, доктор Е. У. Матвеева от Централния научноизследователски отдел по геология и употреба на благородни метали в Москва написа, че “въпреки, че са на хиляди години, съставените елементи са от софтуерен генезис “.Учени от Хелзинки и Санкт Петербург също поддържат изказванията, че обектите във формата на намотки са създадени изкуствено и в действителност са доста остарели.Артефактите са изследвани в четири разнообразни уреди в Хелзинки, Санкт Петербург и Москва. Изглежда обаче, че проучванията на тези дребни структури са завършили през 1999 година със гибелта на доктор Йоханес Фибаг, основен откривател на находката.Тази констатация повдига доста въпроси. Използвали ли са хората нанотехнологиите през ерата на плейстоцена? По времето на Хомо еректус, кой е усвоил такава напреднала индустриална просвета? Дали Земята е била дом на от дълго време изгубена цивилизация или тези артефакти са остатъци от извънземни гости?Може би в миналото ще разберем …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР