Нетрадиционен конкурс по надяждане с бургери, ще организират във Варна.

...
Нетрадиционен конкурс по надяждане с бургери, ще организират във Варна.
Коментари Харесай

Конкурс по надяждане с бургери организират във Варна

Нетрадиционен конкурс по надяждане с бургери, ще провеждат във Варна. Всеки, който обича да похапва бургари, би могъл да се включи в сървнованието, а регламента е елементарен в границите на 7 мин да изядете допустимо най-вече бургери. Събитието ще се организира на 31. януари в Cherry Food with Mood на ул. Димитър Икономов 36 във Варна. Водещ на събитието ще бъде небезизвестният DJ Bugsy, а в наградния фонд са включени доста и разнообразни изненади – домакински барбекю сет, 5 литров кег бира, билети за театрални постановки, ваучери на друга стойност и доста други.

Желаещите могат да заявят авансово своето присъединяване във Facebook страницата на Cherry Food with Mood или на телефон 0893 636963. Това много забавна самодейност на екипа на ресторант Cherry Food with Mood, след обичайното преяждане със сърми, питки и всичко останало по празниците. Още в първите дни от новата година началник Рахнев сюрпризира варненци с ярка палитра от бургери – Балкански, Руски, Кубински, Азиатски и доста други.

Всички те са направени по новаторски предписания и неповторим по рода си сет на сервиране. В чест на новото бургер меню екипът на заведението е подготвил и няколко закачливи събития за всички запалянковци.

 Конкурс по надяждане с бургери провеждат във Варна

Още на 09.01 ще се състои първата бургер вечеринка за запознанство с новите оферти, като домакините ще сервират всеки втори бургер гратис и по този начин кой – колкото може. Това е един добър вид искащите да се включат в надпреварата да репетират за огромния турни преференциално. На 17.01 и 24.01 пък новите бургери ще вървят ръка за ръка с огромна наливна маркова бира бонус, а за настроението на гостите ще се погрижи Иво Донев с live Performance

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР