Нетните приходи на Филип Морис Интернешънъл от бездимни изделия за

...
Нетните приходи на Филип Морис Интернешънъл от бездимни изделия за
Коментари Харесай

Една трета от приходите на Филип Морис“ - от бездимни изделия

Нетните доходи на Филип Морис Интернешънъл от бездимни произведения за второто тримесечие на 2022-а година съставляват 1/3 от всички доходи на компанията.

Предвид несигурността на интервенциите на компанията в Русия и Украйна, в своите финансов резултати ФМИ показва индикатори и съпоставяне на проформа основа, с изключване на интервенциите на компанията в тези две страни за всички интервали.

Нетните доходи от бездимни произведения за второто тримесичеие съставляват 29,9% от общите чисти доходи

или 29,1% на проформа основа, като за полугодието цифрите са надлежно 30,5% или 29,7% на проформа основа.

Увеличава се и общият брой консуматори на проформа основа към края на тримесечието. Те са почти 19 милиона души, което е растеж от 3,2 милиона или 20,5% по отношение на 30 юни 2021 година Около 13,2 милиона от тях са минали на IQOS и са спрели да пушат.

ФМИ планува последователно излизане от съветския пазар поради все по-лошите условия за реализиране на активност в Русия,

в това число усложнения по веригата на доставки и банкови ограничавания. Компанията продължава да изплаща заплатите на всичките си украински чиновници, както и обезпечава поддръжка в натура за тях и техните фамилии.

Филип Морис Интернешънъл цели комерсиализация на артикули, които не са свързани с тютюна и никотина. Оформят се две сфери на напредък: артикули за възстановяване на качеството на живот. Компанията чака да осъществя на пазара научно потвърдени артикули за възстановяване на здравето и живота на потребителите. Освен това ще се осъществя и разработка на фармацевтични артикули, отпускани с и без рецепта.

През 2021 година ФМИ закупи три фармацевтични компании, които създават съвременни лекарствени артикули за орална приложимост и инхалация, чието произвеждане и комерсиализация се чака да генерира най-малко 1 милиарда $.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР