Netflix - тази дума притежава специална магия не само сред

...
Netflix - тази дума притежава специална магия не само сред
Коментари Харесай

Секси и опасна - Рене Зелуегър с нова роля

Netflix - тази дума има специфична магия освен измежду феновете, само че и измежду звездите в Холивуд. Ако искаш да си от първия ешелон там, би трябвало към този момент да си имал филм за стрийминг платформата. И не щеш ли още една актриса с леко повехнала популярност се снабди със сериал за Netflix. Рене Зелуегър е неузнаваема, а филмовият откъс единствено възбужда любознанието ни още повече.
 Снимка 419905

Според дребното информация, която знаем за сериала What/If, става дума за " допустими хора, които стартират да вършат неприемливи неща ". Доколкото схващаме от филмовия откъс пък, ще забележим няколко взаимно свързани истории (любимото ни!), които се преплитат поради дамата, която дърпа конците им - Ан (героинята на Зелуегър). Тя е богата, секси и интелигентна, и взема решение да предложи огромна сума пари на една двойка против избрана услуга. Каква е тя обаче следва да научим.

Ние сме впечатлени от визията и формата на актрисата от " Дневниците на Бриджит Джоунс ", която на 25 април навършва 50 години. Напук на рецензиите поради пластичните си интервенции, се радваме на завръщането на Зелуегър и очакване и другия филм с нейно присъединяване тази година - " Джуди ", в който е в ролята на холивудската икона Джуди Гарланд.

What/If започва на 24 май по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР